Μαρινάκης για το επεισόδιο στη Βουλή: Είμαστε απέναντι σε λογικές που οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού

Απαράδεκτα χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Βουλή ανάμεσα σε ανεξάρτητο βουλευτή των Σπαρτιατών και βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Μαρινάκης καταδίκασε το πρωτοφανές επεισόδιο, τονίζοντας ότι «μας γυρίζουν σε εποχές που η χώρα έχει αφήσει πίσω της ανεπιστρεπτί

και η κοινωνία έχει συνολικά απορρίψει».

Μαρινάκης: Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας,

«Τα όσα συνέβησαν στην Βουλή σήμερα είναι απαράδεκτα και αχαρακτήριστα και δεν συνάδουν με το Δημοκρατικό πολίτευμα. Βουλευτές μετέτρεψαν σε ρινγκ χώρους του Κοινοβουλίου και αρχηγός κόμματος απειλεί, εμμέσως πλην σαφώς, βουλευτές, προειδοποιώντας τους να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα», είπε, αρχικά, ο Παύλος Μαρινάκης.

«Οι βιαιοπραγίες, οι πρακτικές των άκρων και η χυδαία ρητορική λαϊκισμού, μας γυρίζουν σε εποχές που η χώρα έχει αφήσει πίσω της ανεπιστρεπτί και η κοινωνία έχει συνολικά απορρίψει. Οφείλουμε, ως πολιτικό σύστημα και ως κοινωνία να στεκόμαστε απέναντι -και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- σε όλες αυτές τις λογικές που οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού», πρόσθεσε.

«Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρινάκης, Βουλή, Είμαστε,marinakis, vouli, eimaste