Ξύλο στη Βουλή: «Θα σε βάλω φυλακή, πα..@@..στα» – Πώς ξεκίνησε o τσακωμός Φλώρου και Γραμμένου (photos)

Πρωτοφανείς και ντροπιαστικές εικόνες και εκφράσεις έλαβαν χώρα στη Βουλή με τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, να επιτίθεται και να γρονθοκοπεί τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, ενώ προηγήθηκαν ακραίες ύβρεις.

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου “Δημιουργική Ελλάδα, ενίσχυση του κινηματογραφικού,
οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό”, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το περιστατικό συνέβη κατά την συζήτηση για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελοπουλου μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή, ο οποίος ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της Ελληνικής Λύσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της συνεδρίασης Φλώρος και Γραμμένος άρχισαν να λογομαχούν με τον πρώτο να απευθύνεται στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνο Χήτα λέγοντας ότι οι δικαστές θα κρίνουν αν ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έχει σχέση με την υπόθεση.Στην συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξελίχθηκε ο εξής διάλογος:Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδιΦλώρος: Άντε…Γραμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε παώ μέσα και με τα βραχιολάκια, να το θυμάσαι παλιόπ@@.

Οι δύο άνδρες, μετά από λίγο, βρέθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κάτω.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, όπως ήταν φυσικό ζήτησε την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Φλώρου από το κοινοβούλιο με τη συνδρομή της φρουράς ενώ εισηγήθηκε στο Σώμα τον 15θήμερο αποκλεισμό του ανεξάρτητου βουλευτή από κάθε εργασία της Βουλής.Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου “Δημιουργική Ελλάδα, ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό”, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου “Δημιουργική Ελλάδα, ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό”, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Δυστυχώς ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά και είναι επιεικής γιατί όταν τον φτιάχναμε θεωρούσαμε ότι απευθυνόμαστε σε νοήμονες.

Ζητώ την άδεια του Σώματος για να απομακρύνω τον βουλευτή με την φρουρά για 15 ημέρες από τις εργασίες του Σώματος. Θα ήθελα την άδεια σας.

Είναι χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνώδους συμπεριφοράς του. Προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας του.

Ποινή χάδι αλλά δεν υπάρχει κάτι βαρύτερο δυστυχώς. Προφανώς θα παραπεμφθεί και στην επιτροπή δεοντολογίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξύλο στη Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Εικόνες)

Βίκυ Φλέσσα: Σάλος με νέα δήλωση – «Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί» (video)

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξύλο, Βουλή, – Πώς, Φλώρου, Γραμμένου,xylo, vouli, – pos, florou, grammenou