Λάρισα: Παραδόθηκε ο σύντροφος της 32χρονης μητέρας -Τα παιδιά τον είχαν υποδείξει ως κακοποιητή τους

Παραδόθηκε στις Αρχές ο σύντροφος της 32χρονης μητέρας στη Λάρισα μετά την αποκάλυψη κακοποίησης των δύο ανήλικων παιδιών της.

Ο άνδρας, οδηγός ταξί στο επάγγελμα, σύμφωνα με το onlarissa, παραδόθηκε στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για τον άνδρα τον οποίο τα δύο

παιδιά φέρεται να υπέδειξαν ως κακοποιητή τους. «Η μαμά μαζί με τον… (σ.σ.: το όνομά του) μας χτυπούσαν…», φέρεται να είπαν μεταξύ άλλων στην παιδοψυχολόγο που τα εξέτασε.

Η μητέρα αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, μετά την προθεσμία που έλαβε εχθές. Σύμφωνα με το larissanet, η 32χρονη κατηγορείται το αδίκημα της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης με την επιβαρυντική περίσταση της παραγράφου 4 του άρθρου 6 του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, που επιφέρει κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών, και για το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.

Το χρονικό της διπλής κακοποίησης στη Λάρισα

Το βράδυ του Σαββάτου 17/5 οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από το Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για δύο παιδιά που είχαν σημάδια κακοποίησης.

Αστυνομικοί του Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων πήγαν στο νοσοκομείο λαμβάνοντας καταθέσεις από τους γιατρούς, σύμφωνα με τις οποίες το απόγευμα της ίδιας ημέρας η 32χρονη είχε πάει στο νοσοκομείο καθώς η 6χρονη κόρη της δεν αισθανόταν καλά λόγω παθολογικού προβλήματος.

Κατά την κλινική εξέταση του κοριτσιού διαπιστώθηκαν εκτεταμένες δερματικές βλάβες στα άνω και κάτω άκρα της με ορισμένες εκδορές, κάποιες από τις οποίες προσομοίαζαν με καψίματα από τσιγάρα.

Τότε κρίθηκε αναγκαίο να εξεταστεί και το 5χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα να διαπιστωθούν και σε εκείνο δερματικές βλάβες, στα άνω και στα κάτω άκρα του, στους γλουτούς και στο μέσο της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής του στήλης. Μάλιστα, σοκ προκαλεί και η πληροφορία πως οι γλουτοί αλλά και τα γεννητικά όργανα του 5χρονου ήταν ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο.

Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστική εξέταση, τα παιδιά, 5 και 6 ετών, κακοποιούνταν συστηματικά, καθώς έφεραν και παλαιότερα τραύματα, ωστόσο δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση.

Η μητέρα αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία, λέγοντας ότι τα σημάδια από τις καύτρες ήταν τσιμπήματα εντόμων.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάρισα, Παραδόθηκε, 32χρονης, -Τα,larisa, paradothike, 32chronis, -ta