Κρήτη: Τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ήταν δολοφόνος -Έδωσε πλαστό όνομα που εμπλέκεται σε βιασμό!

Δράστης δολοφονίας απεδείχθη πως ήταν 45χρονος άνδρας, το ΙΧ του οποίου σταμάτησαν αστυνομικοί το Σάββατο, 25/05, στο Ηράκλειο Κρήτης, για τυπικό έλεγχο.

Συγκεκριμένακαι σύμφωνα με το cretalive.gr, οι αρχέςπροχώρησαν στη σύλληψη 45χρονου άνδραμε καταγωγή από την Αλβανία, όταν στηδιάρκεια τυπικού ελέγχου διαπιστώθηκεότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Σε βάρος του45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφίαγια πλαστογραφία, καθώς ο άνδρας υπέδειξεστους αστυνομικούς πλαστό δελτίοταυτότητας, για παράβαση του νόμου περίαλλοδαπών, ενώ βεβαιώθηκε και διοικητικόπρόστιμο για παράβαση του ΚΟΚ.

Κρήτη: Διεθνέςένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονίαεκκρεμούσε σε βάρος του 45χρονου

Οι... εκπλήξεις, ωστόσο, για τους αστυνομικούς δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς από τη συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Παράλληλα, διερευνάται η εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού και με το πλαστό του όνομα, καθώς υπάρχει σχετική καταγγελία. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα