Κώστας Βουτσάς: Προκλήθηκαν ζημιές στον τάφο του - Σοκαρισμένες η πρώην σύζυγος και η αδερφή του [βίντεο]

Ζημιές προκλήθηκαν στον τάφο του Κώστα Βουτσά, σύμφωνα με εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Σχετικά πλάνα έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Super Κατερίνα», με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι ζημιές προκλήθηκαν έπειτα από εργασίες εκταφής που έγιναν σε τάφο που βρίσκεται δίπλα απ' αυτόν του αείμνηστου ηθοποιού.

Σοκαρισμένη η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά -«Είναι βεβήλωση»

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχα καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί» είπε αρχικά στην εκπομπή η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, και συνέχισε:

«Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».

Για «ιεροσυλία» έκανε λόγο η αδερφή του Κώστα Βουτσά

Λίγο αργότερα μίλησε για το θέμα και η αδερφή του Κώστα Βουτσά, Νίτσα Σταματοπούλου, η οποία εμφανίστηκε αναστατωμένη για τις ζημιές που προκλήθηκαν στον τάφο του ηθοποιού.

«Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός...» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα