Δημήτρης Μακρυνιώτης: Έχω μία ασθένεια που λέγεται Gravis και χτυπά τους μυς, έχει δυσκολίες

Στην αυτοάνοση διαταραχή από την οποία πάσχει, αλλά και στη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός pastry chef μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» (σ.σ. από το 05:10΄΄ στο σχετικό βίντεο) λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον τραγουδιστή και την αδελφή του, με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη να αναφέρεται στη διάρκεια της συνέντευξής του στον Γιώργο Μαζωνάκη.

ΔημήτρηςΜακρυνιώτης: Η σχέση του με την αδελφή
του Γιώργου Μαζωνάκη και οι δυσκολίες τηςασθένειας που αντιμετωπίζει

Συγκεκριμένα, ο pastry chef ρωτήθηκε για παλαιότερη δήλωσή του, ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης τού έμαθε να μην είναι νάρκισσος, με τον ίδιο να εξηγεί: «Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία αναγνωρισιμότητα και ξαφνικά δεν σταματάει το τηλέφωνό του για να κάνει συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις, είναι πολύ εύκολο να νομίζει ότι είναι κάτι. Ήρθε μια μέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και μου λέει "Δημήτρη, είσαι ζαχαροπλάστης, μην το ξεχάσεις". Δεν συνεχίσαμε τη συζήτηση ποτέ, δεν είπαμε κάτι άλλο, και συνεχίσαμε λέγοντας αν θα πάμε για προπόνηση, τι θα κάνουμε το βράδυ. Ήταν σα να μην έγινε αυτή η συζήτηση. Το λέω και ανατριχιάζω, και εγώ κατάλαβα».

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μίλησε και για την ασθένεια που αντιμετωπίζει: «Έχω μία ασθένεια που λέγεται Gravis, χτυπά τους μυς του σώματος. Έχει τη δυσκολία του, κάποιο διάστημα μού είχε πέσει το μάτι και είχα διπλωπία, ακραία. Όταν πήρα τη γνωμάτευση, το πρώτο που έκανα -και να μην το κάνει κανείς, είναι το μεγαλύτερο λάθος που υπάρχει-, μπήκα στο Google και έψαξα την ασθένειά μου και το πρώτο που έγραφε ήταν το προσδόκιμο ζωής. Δεν έλεγε ωραία πράγματα. Μπορώ και το διαχειρίζομαι γιατί έχω βρει τις ισορροπίες μου και τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον Θεό και την οικογένειά μου». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ίδιος πρόσθεσε ότι η διάγνωσή του έγινε πριν από 4-5 χρόνια.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «η τύχη μου ξεκίνησε από τη μέρα που τη γνώρισα».

«Με τη Βάσω είμαστε μαζί 8 χρόνια. Με στηρίζει σε όλα. Η τύχη μου ξεκίνησε από την ημέρα που γνώρισα τη Βάσω. Αισθανόμουν πάρα πολύ άτυχος, γιατί δεν πήγαινε τίποτα καλά σε όλη μου τη ζωή, σταθερά. Από τη μέρα που γνώρισα τη Βάσω νομίζω ότι άλλαξε η τύχη μου. Ονειρεύομαι υγεία και να καταφέρω να βρω έναν απώτερο σκοπό, γιατί οι άνθρωποι είμαστε άπληστοι», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα