Δ. Γιαννακόπουλος: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες και πρόστιμο 20.000 ευρώ

Με δέκα μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για όσα διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους 10 μήνες και με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Η ποινή θα έχει

άμεση ισχύ, άρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορεί να δώσει το «παρών» σήμερα στο ΟΑΚΑ για τον 3ο τελικό, ενώ το ίδιο θα ισχύσει αν υπάρξει και 5ο παιχνίδι στη σειρά.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τιμωρήθηκε για «πράξεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος». Ο Κώστας Σλούκας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1100 ευρώ για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή.

Επιπλέον επιβλήθηκε πρόστιμο 44.000 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την πράξη του ιδιοκτήτη της.Με πρόστιμο για ανάρμοστη συμπεριφορά τιμωρήθηκε ο Κώστας Σλούκας, ενώ απαλλάχθηκαν οι Mathias Lessort και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι ποινές του αθλητικού δικαστή για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την ΚΑΕ και παίκτες του «τριφυλλιού»

«Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα δέκα (10) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων (20.000,00) ευρώ, για πράξεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, καθ’ υποτροπή, πράξεις που έλαβαν χώρα την 1-6-2025, διαρκούντος του δεύτερου αγώνα των τελικών του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2024-2025, με την ομάδα της στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 1-6-25.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) χρηματικό πρόστιμο ύψους σαράντα τεσσάρων χιλιάδων (44.000,00) ευρώ, για την ως άνω πράξη του ιδιοκτήτη της.

Επιβάλλεται στον Κώστα Σλούκα, καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων εκατό (1.100,00) ευρώ για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του διαιτητή, κατά τον ως άνω αγώνα.

Απαλλάσσεται ο Mathias Lessort, καλαθοσφαιριστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR), για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφορά προς το πρόσωπο του διαιτητή, κατά τον ως άνω αγώνα.

Απαλλάσσεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καλαθοσφαιριστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφορά προς το πρόσωπο θεατή, κατά τον ως άνω αγώνα.»

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιαννακόπουλος, Απαγόρευση, 20 000,giannakopoulos, apagorefsi, 20 000