Ασπρόπυργος: Θύμα άγριου βιασμού μέσα σε λεωφορείο εταιρείας έπεσε 27χρονη -Ήταν η πρώτη μέρα της στη δουλειά

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στον Ασπρόπυργο, μια 27χρονη κοπέλα, καθώς έπεσε θύμα άγριου βιασμού.

Ο δράστης οδήγησε το θύμα με το λεωφορείο της εταιρείας σε ερημική περιοχή του Ασπροπύργου και την κακοποίησε σεξουαλικά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thriassio.gr.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα με άλλους συναδέλφους της, περίμεναν έξω από τη στάση του προαστιακού το λεωφορείο της εταιρείας για να τους μεταφέρει στο εργοστάσιο.

Το άρρωστο σχέδιο του οδηγού

Στις 06:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, έφτασε το λεωφορείο και ο οδηγός αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το αρρωστημένο του σχέδιο, τής είπε πως δεν χωράει άλλους το όχημα και θα επιστρέψει σε λίγα λεπτά να την παραλάβει.

Πράγματι μετά από είκοσι λεπτά επέστρεψε και πήρε την 27χρονη κοπέλα, η οποία κάθισε στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου.

Ο 46χρονος οδηγός στη διαδρομή άλλαξε πορεία και οδήγησε το λεωφορείο σε ερημική περιοχή του Ασπροπύργου. Σταμάτησε το όχημα ανάμεσα στα δέντρα, πλησίασε την κοπέλα και της είπε πως θέλει να συνευρεθούν ερωτικά και πως τον ανάβει όταν την βλέπει.

Η 27χρονη έπαθε σοκ, όταν ο δράστης στάθηκε από πάνω της και κατέβασε το παντελόνι του και της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Πριν προλάβει να αντιδράσει, της έπιασε τα χέρια και της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο.

Τη βίασε και μετά την άφησε στον χώρο εργασίας της

Ο 46χρονος τη βίασε, η κοπέλα έβαλε τα κλάματα και έπειτα ο οδηγός τη μετέφερε στην εταιρεία, στο χώρο εργασίας της.

Η κοπέλα ενημέρωσε μια φίλη της για τον βιασμό, που την προέτρεψε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Η 27χρονη, με όσες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις είχε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε τον βιασμό ενώ ζήτησε και ιατρική βοήθεια.

Αστυνομικοί αναζητώντας τον φερόμενο ως δράστη, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 46χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε πως δεν βίασε την κοπέλα και πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Κλιμάκιο των εργαστηρίων ερεύνησαν το εσωτερικό του λεωφορείου για γενετικό υλικό του φερόμενου ως βιαστή και αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η 27χρονη ήταν νεοπροσληφθείσα σε επιχείρηση με αντικείμενο τις σοκολάτες.

Όπως αναφέρει το thriassio.gr, ήταν η πρώτη της ημέρα στη δουλειά, και δεν γνώριζε που ακριβώς βρίσκονται οι εγκαταστάσεις αλλά ήταν ενήμερη ότι για τη μεταφορά των εργαζόμενων από και προς εκεί υπήρχε βαν.

Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών-Το όνομα του φερόμενου δράστη δεν υπάρχει σε αρχεία οδηγών

Σύμφωνα με το ίδιο πάντα μέσο, η ασφάλεια αναζητά περισσότερα στοιχεία και το ακριβές δρομολόγιο του λεωφορείου. Αυτό, διότι το όνομα του φερόμενου ως δράστη δεν υπάρχει σε λίστα με οδηγούς.

Οι αρχές επισκέπτονται ήδη επιχειρήσεις της περιοχής που διαθέτουν κλειστά κυκλώματα καμερών και λαμβάνουν υλικό ώστε να εντοπιστεί η ακριβής πορεία που ακολούθησε και να ταυτοποιηθεί ο οδηγός.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα