Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα: Ιερέας συνελήφθη επειδή... δάγκωσε πιστή, μετά από καβγά για τη Θεία Κοινωνία

Στη σύλληψη ενός ιερέα, ο οποίος φέρεται να δάγκωσε πιστή, μετά από διαφωνία τους γύρω από τη Θεία Κοινωνία, προχώρησαν οι αρχές στη Φλόριντατων ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην καθολική εκκλησία του Αγίου Θωμά του Ακινάτη στο Σεντ Κλάουντ της Φλόριντα, και στον ιερέα Φιντέλ

Ροντρίγκεζ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξυλοδαρμό.

Φλόριντα: Τιισχυρίστηκε ο ιερέας που δάγκωσε τηνπιστή

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αντιδικία ανάμεσα στον ιερέα και την πιστή ξεκίνησε με αφορμή τη Θεία Κοινωνία, με τον Ροντρίγκεζ να μην της δίνει το αντίδωρο, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει ακολουθήσει τα «απαραίτητα βήματα» για να μπορέσει να μεταλάβει.

Ωστόσο, ηγυναίκα ισχυρίστηκε, από την πλευράτης, ότι τα είχε κάνει, με τον ιερέα ναεκνευρίζεται και να επιχειρεί να τηςβάλει τον άρτο στο στόμα, εκείνη να τονσταματά, και εκείνος να εξαγριώνεταικαι να τη δαγκώνει στο χέρι.

Από την πλευράτου, ο κατηγορούμενος ιερέας ισχυρίστηκεότι η γυναίκα δεν είχε «ακολουθήσειτους κανόνες» προκειμένου να μπορέσεινα κοινωνήσει, και κατά τη διάρκεια τηςσχετικής τους συζήτησης εκείνη τονέσπρωξε, προκαλώντας την επίμαχηαντίδρασή του.

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη Daily Mail, η γυναίκα φέρεται να έπεσε θύμα διάκρισης από τον ιερέα λόγω της σεξουαλικότητας και της ενδυμασίας της, κάτι που, ωστόσο, αρνήθηκε ο Ροντρίγκεζ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα