Βερολίνο: Βίντεο-σοκ από την συμπλοκή Ελλήνων οπαδών -Δεκάδες συλλήψεις και τραυματίες

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media δείχνει τη στιγμή της συμπλοκής των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Prenzlauer Allee.

Τα επεισόδια έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με την ΕΡΤ η πυροσβεστική υπηρεσία έδωσε τις πρώτες

βοήθειες σε 123 ανθρώπους. Οι αιματηρές συμπλοκές είχαν ως απολογισμό 12 τραυματίες, ένας εκ των οποίων ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά στη συνέχεια απέφυγε τον κίνδυνο.

Σύμφωνα πληροφορίες του Sport24, οι δυο ομάδες δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως για συμμετοχή των οπαδών τους αλλά δημοσίευμα της η Bild, που επικαλείται την αστυνομία αναφέρει ότι «στα επεισόδια συμμετείχαν οπαδοί από ομάδων από την Αθήνα και τον Πειραιά που βρίσκονται στο Βερολίνο για το Final 4».

Αξίζει να σημειωθεί μετά τα γεγονότα των τελευταίων ωρών σιδηροδρομικός σταθμός Prenzlauer Allee πρόκειται να παραμείνει κλειστός, όπως αναφέρει το Sport24.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια Επεισόδιακαι έξω από ξενοδοχείο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που επιβεβαιώνεται και από τα Γερμανικά ΜΜΕ, περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν και έξω από ξενοδοχείο στο προάστιο του Βερολίνου Σπάνταου, με τον τραυματισμό ενός ατόμου που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Επεισόδια είχαν σημειωθεί και την Παρασκευή ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, που περίμεναν να μπουν στο γήπεδο που διεξάγεται το Final 4, και αυτούς της Φενέρ που μόλις είχαν φτάσει έξω από το κλειστό για το παιχνίδι των δυο ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα