Άνοιξε τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς -Τα ωράριο λειτουργίας, πότε είναι δωρεάν η είσοδος

Στον κόσμο των λουλουδιών και των αρωμάτων μας προσκαλεί να περιηγηθούμε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς με αφορμή την έναρξη της 70ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που διεξάγεται στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Οι Έλληνες ανθοπαραγωγοί εκθέτουν, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον, τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές με τους γεωπόνους της έκθεσης να είναι στη διάθεσή των επισκεπτών για να λύσουν κάθε απορία τους.

Μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου, που θα διαρκέσει η 70η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, οι χιλιάδες επισκέπτες

της μπορούν να περιηγηθούν στα περίπτερα της Έκθεσης, να συνομιλήσουν με τους ανθοπαραγωγούς, να παρακολουθήσουν τα προγράμματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, να διασκεδάσουν με το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα μέσα σε ένα ολάνθιστο περιβάλλον.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 10 ΜΑΪΟΥ – 26 ΜΑΪΟΥ 2024 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 11 ΜΑΪΟΥ 2024 στις 20:00 ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά από 10.00-22.00Η είσοδος στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

• Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-13:00 είναι ΔΩΡΕΑΝ
• Δευτέρα-Παρασκευή 13:00 – 22:00 το αντίτιμο είναι 2 ΕΥΡΩ
• Σάββατο-Κυριακή 10:00-22:00 το αντίτιμο είναι 2 ΕΥΡΩ

Σημειώνεται ότι απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου εισόδου οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πολίτες άνω των 65 ετών, φοιτητές, και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς https://kifissiaflowershow.eu στην κατηγορία εκδηλώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνοιξε, Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς -Τα,anoixe, anthokomiki ekthesi kifisias -ta