Ανακαλύπτοντας την Υγεία & Ομορφιά στην Ελλάδα - Μια δυναμική επένδυση στον ιατρικό τουρισμό με στόχο την Αμερική

Ιατρικός Τουρισμός: Ανακαλύπτοντας την Υγεία και Ομορφιά στην Ελλάδα. Μια νέα επένδυση στον τουρισμό της υγείας που προβάλλει τη χώρα μας στην Αμερική και την προτείνει ως προορισμό για όλο το χρόνο.

Οτουρισμός υγείας, αν και δεν αποτελείμια νέα

ιδέα, έχει κερδίσει δημοτικότητασε όλο τον κόσμο ως μια επιλογή,μεδιψήφιο ποσοστό ανάπτυξης ετησίως.Προβλέπεται ότι μέχρι το 2050, περίπου το30% της συνολικής τουριστικής δαπάνηςστην Ευρώπη θα προέρχεται από́ άτομαπου θα έχουν υπερβεί́ το 60ο έτος τηςηλικίας τους. Oι άνθρωποι αυτοί είναιυγιείς, ξοδεύουν περισσότερα χρήματα,αλλά απαιτούν υπηρεσίες υψηλής ποιότηταςκαι value for money. Η ζήτηση για υπηρεσίεςυγείας από αυτούς τους επισκέπτεςσυμβάλλει σημαντικά στα έσοδα της χώραςυποδοχής, ενώ υπολογίζεται ότι ξοδεύουντο διπλάσιο από έναν απλό τουρίστα στιςχώρες που επισκέπτονται.

Η SYMMETRIA® ετοιμάζεται να φέρει περισσότερους επισκέπτες από τις Η.Π.Α. στην Ελλάδα για να υποβληθούν σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα υγείας, αντιγήρανσης, ομορφιάς και ιατρικής ευεξίας. Η επιστημονική της ομάδα σχεδίασε την δημιουργία νέων πρωτοποριακών προγραμμάτων, για την ανανέωση στο πρόσωπο και το σώμα, την αντιγήρανση και το medical wellness. Τα προγράμματα έχουν διάρκεια μέχρι 3 εβδομάδες διαμονής στη χώρα μας και στοχεύουν σε ανθρώπους που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης.

Ο ιδρυτής της SYMMETRIA®, Dr. Νικόλαος Μεταξωτός MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά: «O Ιατρικός Τουρισμός πρέπει να αποτελέσει στρατηγική προτεραιότητα για τη χώρα μας. Η SYMMETRIA® επενδύει σε μια προσπάθεια που θα επιμηκύνει την τουριστική περίοδο και θα συνεισφέρει στην καταπολέμηση της εποχικότητας στη χώρα μας. Με μια νέα στρατηγική συνεργασία στη Νέα Υόρκη με την SMOOTH SYNERGY και ένα σημαντικό πλάνο επικοινωνίας στις Η.Π.Α., η SYMMETRIA® μπαίνει δυναμικά στο πλάνο των 5 stars προορισμών για τους Αμερικανούς πολίτες που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες υγείας, ομορφιάς, active aging, antiaging, detox και longevity όπως είναι οι όροι που χρησιμοποιούνται διεθνώς. Η συνεργασία αυτή στηρίζεται στην αμοιβαία προτεραιότητά μας, για παροχή καινοτόμων θεραπειών και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας.»

Τοαυξημένο κόστος της υγειονομικήςπερίθαλψης στις χώρες της ΔυτικήςΕυρώπης και ΗΠΑ, συγκριτικά με την χώραμας αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημαγια την Ελλάδα. Αγορές για παράδειγμα,όπως αυτές της Μέσης Ανατολής, τηςΑγγλίας ή των Η.Π.Α. μπορεί να αποτελέσουνέναν σημαντικό πόλο έλξης τουριστώνγια υπηρεσίες υγείας, αισθητικής καιπλαστικής χειρουργικής, ιατρικό Check-upκαι μελέτη του γενετικού κώδικα, καθώςκαι ιατρικής ευεξίας.

H SYMMETRIA® έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με ένα από τα πιο εξειδικευμένα Marketing and PR agencies της Νέας Υόρκης ένα δυνατό πλάνο επικοινωνίας για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει. Με στοχευμένη διαφήμιση σε digital πλατφόρμες και online έντυπα, συνδυαστικά με παρουσιάσεις αρχικά στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στις μεγάλες πόλεις της Ανατολικής ακτής που έχουν εύκολη αεροπορική πρόσβαση στη χώρα μας, θα προβληθούν υπηρεσίες τουρισμού υγείας της Ελλάδας σε Αμερικανούς πολίτες. Επίσης με συντονισμένες ενέργειες, ενημερώνει τους Έλληνες που ζουν στην Ανατολική ακτή των Η.Π.Α. και επισκέπτονται τη χώρα μας σε τακτά χρονικά διαστήματα, για όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα νέα προγράμματα της SYMMETRIA®.

ΟDr.Νικόλαος Μεταξωτός MD,PhD,συμπληρώνει«Στοχευμένα πρωτόκολλα αντιγήρανσης,διατροφικά προγράμματα αποτοξίνωσηςκαι απώλειας βάρους, συνδυαστικά μεθεραπείες σε πρόσωπο και σώμα, δενγυρίζουν το χρόνο πίσω, αλλά μας χαρίζουνεπιπλέον χρόνο με τις καλύτερες δυνατέςσυνθήκες. Η Ελλάδα γέννησε την ιατρικήεπιστήμη και ανήγαγε σε φιλοσοφία ζωήςτον άνθρωπο. Η χώρα μας είναι παρούσαστο χώρο της υγείας διεθνώς με τουςάξιους επιστήμονες και ερευνητές της,οι οποίοι διαπρέπουν με το έργο και τησυνεισφορά τους στην πρόοδο της ιατρικήςεπιστήμης. Και βέβαια η Ελλάδα διαθέτειτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μιας χώραςπου δεν χρειάζεται να βελτιώσει το δικότης brand name, αφού είναι ήδη ένας καταξιωμένοςτουριστικός προορισμός και μάλιστακατατάσσεται στις πρώτες θέσεις τωνπροτιμήσεων των ξένων τουριστών.»

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακαλύπτοντας, Υγεία, Ομορφιά, Ελλάδα -, Αμερική,anakalyptontas, ygeia, omorfia, ellada -, ameriki