Αίθρα Λυκουρέζου: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με την αδελφή της και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ερωτήσεις για τη σχέση της με την αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, αλλά και την προσωπική της ζωή, δέχτηκε η Αίθρα Λυκουρέζου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση της με την αδελφή της, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη έχουν βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμέτωπες στις δικαστικές αίθουσες, με την Αίθρα Λυκουρέζου να έχει καταθέσει αγωγή κατά της

αδελφής της για θέμα που έχει προκύψει με το σπίτι της οικογένειας στο Πόρτο Ράφτη.

ΑίθραΛυκουρέζου: Εδώ και ένανχρόνο είμαι με έναν άνθρωπο και είμαιπάρα πολύ καλά

Στησημερινή τηλεοπτική της εμφάνιση, ηΑίθρα Λυκουρέζου αρνήθηκε να απαντήσεισε ερώτηση για τη σχέση της με την αδελφήτης, λέγοντας: «Ήμουνσίγουρη ότι θα με ρωτήσεις γιααυτό το θέμα, αλλά δεν θα ήθελα να τοσυζητήσω καθόλου. Δεν θέλω να συζητάωκαθόλου τα οικογενειακά μου στηντηλεόραση. Δεν έχω τηλεόραση και δενπαρακολουθώ. Ξέρω ό,τι μου πουν ή ό,τιδιαβάσω από τα social media. Δεν δίνω σημασία,γιατί δεν έχω να απολογηθώ για κάτι ήνα απαντήσω για κάτι. Εάν έχω πληγωθείή εάν έχω στενοχωρηθεί με κάτι, ήαντίστοιχα κάποιο μέλος της οικογένειάςμου, μπορεί κάλλιστα να με πάρει ένατηλέφωνο. Η ζωή έχει μία ροή, τα πράγματαεξελίσσονται στη ζωή μας. Σήμερα είμαστεκάπως και αύριο αλλιώς. Οπότε, υπάρχειροή στη ζωή».

Σεάλλο σημείο της συνέντευξής της, η ΑίθραΛυκουρέζου αποκάλυψε ότι βρίσκεται σεσχέση εδώ και έναν χρόνο, ενώ δεν απέκλεισετο ενδεχόμενο να δημιουργήσει μελλοντικάτη δική της οικογένεια.

«Είμαι πολύ ανεξάρτητο άτομο, δεν μπορώ τα όρια, πιέζομαι. Θέλω να νιώθω ελεύθερη. Δεν μπορώ να οργανώνω πράγματα, θέλω όλα να τα κανονίζω τελευταία στιγμή. Αν ο Θεός θέλει να κάνω οικογένεια, είμαι θετική, δεν το αποκλείω. Εδώ και έναν χρόνο είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι μελλοντικά, γιατί μετά τον θάνατο της μητέρας μου είδα ότι δεν μπορείς να προγραμματίζεις τίποτα στη ζωή. Πρώτα θέλω να είμαι καλά εγώ και μετά θέλω να είμαι καλά με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Το κομμάτι της οικογένειας δεν θέλει πίεση», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αίθρα Λυκουρέζου,aithra lykourezou