Viral το μωρό που θέλει να μείνει στο Four Seasons -Εκατομμύρια views, απάντησε μέχρι και το ξενοδοχείο

Ένα βίντεο με ένα μωρό που λέει ότι θέλει να μείνει σε ξενοδοχείο Four Seasons έχει γίνει viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας 34 εκατομμύρια προβολές και 4,4 εκατομμύρια likes.

Στο βίντεο, ένας μπαμπάς κρατά την κόρη του, η οποία δεν φοράει τίποτα άλλο παρά μια πάνα, καθώς μια γυναίκα, η μαμά, ακούγεται να ρωτά: «Έχω μια ερώτηση για όλους: Ποιος θέλει να πάει στο Four Seasons

Orlando;». Αμέσως, το μωρό σηκώνει το χέρι του για να πει «εγώ!». «Αν το @Four Seasons Hotels ψάχνει για μωρό πρεσβευτή, είναι η ανιψιά μου», γράφει η λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε η θεία του μικρού κοριτσιού.

Το viral βίντεο με το μωρό που θέλει να μείνει στο Four Seasons

Το βίντεο ενθουσίασε τους χρήστες του Διαδικτύου, που έσπευσαν να το σχολιάσουν.

«Δουλεύει τόσο σκληρά στο γραφείο που το αξίζει», έγραψε ένας χρήστης. «Νομίζω ότι το μωρό είναι υπεύθυνο για τα οικονομικά της οικογένειας», ανέφερε άλλος χρήστης.

Η απάντηση του ξενοδοχείου

Ευτυχώς για το μωρό μπορεί να έχει μια νέα δουλειά που θα το βοηθούσε να «σηκώσει» οικονομικά τις διακοπές στο Four Seasons, καθώς το ξενοδοχείο απάντησε στο viral βίντεο με ανάρτηση, στην οποία έγραφε: «Ποιος θέλει να καλωσορίσει τον νεότερο πρεσβευτή μας στο Four Seasons Orlando;».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Viral, Four Seasons -Εκατομμύρια,Viral, Four Seasons -ekatommyria