Tim Grover: Στην Αθήνα ο διάσημος Life Coach -Γκουρού των Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ

Όλες οι επαναστατικές μέθοδοι και τα μυστικά της αυτοβελτίωσης του Tim Grover έρχονται στο Θέατρο Άλσος την Δευτέρα 8 Ιουλίου για μια συνάντηση-εμπειρία με θέμα τον διαρκή ασταμάτητο αγώνα προς το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής.

Ο Tim Grover ταξιδεύοντας διαρκώς σε όλο τον κόσμο, μετρά περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως life coach και γνωρίζει πολύ καλά το success

story.

Οι παρουσιάσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλους εκείνους που είτε θέλουν να κατακτήσουν την επιτυχία και να φτάσουν στην κορυφή, είτε επιδιώκουν να κατανοήσουν τη νοοτροπία των αρίστων και να οδηγηθούν στο ανώτατο επίπεδο και φυσικά να συνεχίσουν να θέτουν υψηλότερους στόχους και να γίνουν καλύτεροι σε οτιδήποτε κάνουν.

«Αντέχεις να αλλάξεις επίπεδο και να γίνεις ασταμάτητος;»

Ο Tim Grover έγινε παγκοσμίως γνωστός για τη σπουδαία δουλειά του με κορυφαίους πρωταθλητές, όπως οι Michael Jordan, Kobe Bryant, Dwyane Wade και εκατοντάδες άλλους αθλητές NFL, MLB, NBA και Ολυμπιακών Αγώνων.

• Τι χρειάζεται για να επιτύχεις απόλυτη πνευματική και σωματική κυριαρχία; • Πώς να είσαι αμείλικτος και να πετυχαίνεις ό,τι επιθυμείς; • Ποια είναι η αλήθεια για τα εμπόδια και τις προσκλήσεις που βρίσκονται ανάμεσα σε εσάς και τους στόχους σας; • Πως θα γίνεται πιο δυνατοί, γρήγοροι και ισχυροί τόσο σωματικά όσο και πνευματικά; • Πώς γίνονται καλύτεροι ακόμα και οι καλύτεροι… και πώς μπορείς κι εσύ;

Άμεσος, αμείλικτος και απόλυτα ειλικρινής με τους συνεργάτες του ξεχώρισε έχοντας την πεποίθηση ότι το “χτίσιμο” ενός σκληρού χαρακτήρα δίνει μεγάλη ώθηση για την κατάκτηση της επιτυχίας.

Σύνθημά του: Αντέχεις να αλλάξεις επίπεδο και να γίνεις ασταμάτητος;

Ο Grover σήμερα είναι ο ιδιοκτήτης του “Attack Athletics Gym”, ενός γυμναστηρίου που κόστισε 1.5 εκατ. δολάρια για να χτιστεί το 2007 και έχει έκταση 60 στρεμμάτων! Στο εσωτερικό του υπάρχει αίθουσα 10.000 τετραγωνικών γεμάτη με βάρη, τέσσερα γήπεδα διαστάσεων ΝΒΑ και άλλο ένα χωρητικότητας 1000 θεατών.

«Ο Tim Grover ήταν δίπλα μου για 15 χρόνια και ξέρει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον για τους νικητές» λέει ο Μάικλ Τζόρνταν

«Ο Τιμ Γκρόβερ είναι ο κύριος της ψυχικής σκληρότητας» είχε αναφέρει ο Κόμπι Μπράιαντ

Έχει εκδώσει 3 πολύ επιτυχημένα βιβλία τα οποίο δεν κυκλοφορούν στην ελληνική γλώσσα:
• Relentless: From Good to Great to unstoppable
• Winning: The Unforgiving Race to Greatness
Jump attack: The Formula for Explosive Athletic Performance and Training Like the Pros

Ο Tim Grover στο Θέατρο Άλσος - Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Με στόχο την ανάδειξη της αυτοβελτίωσης και το ταξίδι της αυτογνωσίας, οι ιδρυτές της SELF MOTIVATION, συνεχίζουν το όραμα τους με τη διοργάνωση του δεύτερου διεθνών προδιαγραφών event στην Ελλάδα, κάνοντας ένα τολμηρό βήμα προς την υλοποίηση νέων δράσεων σχετικά με την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Κάνοντας την αρχή με προσκεκλημένο τον Robin Sharma, συνεχίζουν με τον Tim Grover και προετοιμάζοντας ακόμα μεγαλύτερα events, η SELF MOTIVATION ιδρύθηκε με στόχο να μας εμπνεύσει ότι όλα μπορούν να συμβούν όταν η ανθρώπινη θέληση είναι η μεγαλύτερη δύναμη.

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης 20:30 / Ώρα προσέλευσης 19:30
Προπώληση: https://www.more.com/seminar/tim-grover-1/ και στα ταμεία του Θεάτρου

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tim Grover, Αθήνα, Life Coach -Γκουρού, Μάικλ Τζόρνταν Κόμπι Μπράιαντ,Tim Grover, athina, Life Coach -gkourou, maikl tzorntan kobi braiant