EURO 2016: Ρωσία-Ουαλία, 22:00

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στην Τουλούζ ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουαλία (22:00, ΕΡΤ2), με στόχο το ένα εισιτήριο που οδηγεί στη νοκ-άουτ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ήττα από τη Σλοβακία αποτέλεσε πισωγύρισμα για τους Ρώσους, οι οποίοι μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο

για την ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι, η οποία αντέδρασε στο 2ο μέρος αλλά απλά κατάφερε να μειώσει. Δεν αποκλείεται πάντως αυτό το γκολ να αποδειχθεί καθοριστικό αφού το πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες είναι η διαφορά τερμάτων.

Η Ρωσία χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Σλοβακίας. Αν ισοβαθμίσει είτε με Σλοβάκους είτε με Άγγλους στους τέσσερις βαθμούς, θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων. Σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος θα αποκλειστεί.

Από την πλευρά της η Ουαλία βρέθηκε από το πουθενά σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Σλοβακίας, προηγήθηκε και της Αγγλίας όμως στο 2ο μέρος δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις.

Σε περίπτωση νίκης, παίρνει απευθείας την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, δεν θα θέλει να ισοβαθμίσει με την Αγγλία αλλά με τη Σλοβακία, την οποία έχει νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σε περίπτωση ήττας πάντως, οι Ουαλοί θα έχουν λίγες πιθανότητες για πρόκριση μέσω της 3ης θέσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον.

Πιθανές Συνθέσεις
Ρωσία:Ακινφέεφ - Σμολίνκοφ, Β.Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοφ - Γκολόβιν, Νόισταντερ - Κοκόριν, Σμολόφ, Σατόφ - Τζιούμπα
Ουαλία:Χένεσι - Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ - Αλεν, Ράμσεϊ, Λέντλι - Μπέιλ, Ρόμπσον Κανου

Υπέρτιτλος: 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 20 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 22:00Ομάδα A: ΡωσίαΟμάδα Β: ΟυαλίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/273256/euro-2016-rosia-oyalia-2200-2os-omilos-20-ioynioy-2200
Keywords
Τυχαία Θέματα