EURO 2016: Σλοβακία-Αγγλία, 22:00

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης διεκδικούν απόψε Σλοβακία και Αγγλία (22:00, ΕΡΤ1), με την μεταξύ τους αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

Η Σλοβακία πήρε μεγάλη ανάσα με τη νίκη που σημείωσε επί της Ρωσίας, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τους Ουαλούς. Η ομάδα του Γιαν Κόζακ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές και στο 2ο μέρος κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση των Ρώσων, ειδικά μετά τη μείωση

του σκορ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στη βασική 11άδα του αφού δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ οι πιθανότητες πρόκρισης της Σλοβακίας είναι αρκετές. Σε περίπτωση νίκης είναι 100% στην επόμενη φάση ενώ προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία αρκεί να ηττηθεί η Ουαλία. Σε περίπτωση ήττας δεν θέλει νίκη των Ρώσων ώστε να ελπίζει πως θα είναι μια από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Από την πλευρά τους οι Άγγλοι βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα. Η νίκη επί της Ουαλίας, έστειλε την ομάδα του Ρόι Χότζον στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως η Αγγλία προκρίνεται με δύο αποτελέσματα σήμερα αφού της αρκεί και η ισοπαλία.

Σε περίπτωση ήττας, πάλι μπορεί να προκριθεί αν οι Ρώσοι επικρατήσουν και δεν καλύψουν τη διαφορά τερμάτων ενώ υπάρχει η πιθανότητα να προκριθούν και ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Ο Χότζον αναμένεται να ξεκινήσει βασικούς αυτή τη φορά τους Στάριτζ και Βάρντι, οι οποίοι έκαναν τη μεγάλη διαφορά κόντρα στην Ουαλία από την στιγμή που πέρασαν στο γήπεδο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο.

Πιθανές Συνθέσεις
Σλοβακία:Κόζατσικ - Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χουμπόκαν - Κούτσκα, Πεκόφσκι, Χάμσικ, Βάις, Μακ - Ντούντα
Αγγλία:Χαρτ - Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ - Αλι, Ντάιερ, Ρούνεϊ, Λαλάνα - Στάριτζ, Βάρντι

Υπέρτιτλος: 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 20 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 22:00Ομάδα A: ΣλοβακίαΟμάδα Β: ΑγγλίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/273251/euro-2016-slovakia-agglia-2200-2os-omilos-20-ioynioy-2200
Keywords
Τυχαία Θέματα