EURO 2016: Γερμανία-Πολωνία, 22:00

Το ντέρμπι του 3ου ομίλου ανάμεσα στην Γερμανία και την Πολωνία (22:00, ΕΡΤ1), είναι και αυτό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του γκρουπ, αφού οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους.

Η Γερμανία επικράτησε 2-0 της Ουκρανίας στο πρώτο της παιχνίδι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αν και σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης έδωσε αρκετούς κενούς χώρους στους αντιπάλους της. Εκτός από τη μεσαία της γραμμή και τους δύο σκόρερ, ξεχώρισε ο Νόιερ, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε «παρών» και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Από την πλευρά της

η Πολωνία δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Β.Ιρλανδία αφού η αντίπαλός της αμυνόταν μαζικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τελικά βρήκε το γκολ της νίκης με τον Μίλικ στο ξεκίνημα του 2ου μέρους και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Ο Ναβάλκα δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην 11άδα που θα ξεκινήσει την αναμέτρηση ενώ από την πλευρά του ο Γιόακιμ Λεβ θα έχει στη διάθεσή του πλέον τον Ματς Χούμελς, το κενό του οποίου στο κέντρο της άμυνας ήταν εμφανές στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σάντερ φαν Ρέκελ

Πιθανές Συνθέσεις
Γερμανία:Νόιερ - Χέβεντες, Μπόατενγκ, Χούμελς, Εκτορ - Κροος, Κεντίραμ - Μίλερ, Εζίλ, Ντράξλερ - Γκέτσε
Πολωνία:Σέζνι - Πίστσεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Γιέντρζεσικ - Μπλαστσικόφσκι, Κριχόβιακ, Μασζίνσκι, Καπούτσκα - Μίλικ - Λεβαντόφσκι

i

Υπέρτιτλος: 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 16 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 22:00Ομάδα A: ΓερμανίαΟμάδα Β: ΠολωνίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/272667/euro-2016-germania-polonia-2200-3os-omilos-16-ioynioy-2200
Keywords
Τυχαία Θέματα