Aπίστευτο: Άνδρας μαχαίρωσε ανυποψίαστη περαστική στην Νέα Υόρκη, της επιτέθηκε απρόκλητα -Δείτε βίντεο

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν άντρα στην Νέα Υόρκη να μαχαιρώνει μια περαστική σε μια απρόκλητη επίθεση.

Το βίντεο από την επίθεση το βράδυ του Σαββάτου δείχνει τον άνδρα να χρησιμοποιεί ένα περιπατητήρα για να βγει από κατάστημα και να κάθεται έξω από τη βιτρίνα του καταστήματος πριν ορμήσει στην ανυποψίαστη γυναίκα στο πεζοδρόμιο.

Δύο γυναίκες φαίνονται να περπατούν προς το μέρος του όταν ξαφνικά πετάγεται από το κάθισμά του και αποκαλύπτει ένα μεγάλο μαχαίρι.

Τα πλάνα δείχνουν τον ύποπτο

να προχωρά μπροστά και να μαχαιρώνει μια από τις δύο ανυποψίαστες γυναίκες στο στήθος.

Η στιγμή της απρόκλητης επίθεσης στην Νέα Υόρκη

Οι γυναίκες φαίνονται στη συνέχεια να απομακρύνονται από τον άνδρα, ο οποίος επιστρέφει στη θέση του έξω από τη βιτρίνα του καταστήματος με το μαχαίρι που εκτίθεται στην αγκαλιά του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Περίπου δύο λεπτά αργότερα, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν

Ο ύποπτος δράστης, που σύμφωνα με την New York Post, oνομάζεται Cyril Destin και είναι 62 ετών, έχει συλληφθεί 14 φορές τα τελευταία 20 χρόνια, δήλωσαν αστυνομικές πηγές.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έξω από το οποίο έλαβε χώρα τρομακτικό περιστατικό δήλωσε ότι ο ύποπτος ζει απέναντι σε ένα καταφύγιο αστέγων και ερχόταν τακτικά στο κατάστημά του για να αγοράσει τσιγάρα.

«Γνωρίζω αυτόν τον τύπο ένα χρόνο. Δεν φαίνεται να είναι επικίνδυνος. Νομίζω ότι απλά δεν πήρε τα φάρμακά του ή κάτι τέτοιο», δήλωσε. «Όλοι εκεί στο καταφύγιο αστέγων απέναντι είναι τρελοί. Όλοι παίρνουν φάρμακα».

Είπε μάλιστα ότι αναγκάστηκε να σταματήσει να πουλάει μπύρες, πούρα, ακόμα και αναπτήρες, επειδή οι άνθρωποι που έρχονταν από το καταφύγιο τα έκλεβαν όλα.

Το θύμα, μια 46χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για ένα τραύμα από μαχαίρι στο στήθος. Η κατάστασή της ήταν σταθερή το Σάββατο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Aπίστευτο, Άνδρας, Υόρκη, -Δείτε,Apistefto, andras, yorki, -deite