Βαγγέλης Αργύρης: «Εδώ βρίζουν τον Παπανδρέου, σε μένα θα κολλήσουν;»

Αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σύγχυση με τα πόθεν έσχες των «11» ο Ηπειρώτης βουλευτής.

«Η έρευνα για τις μειώσεις των αποδοχών στα πόθεν έσχες των 11 βουλευτών συνεχίζεται και, όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των παραβάσεων, τότε όλα τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα» δήλωσε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής ελέγχου των «πόθεν έσχες», Βαγγέλης Αργύρης.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη σύγχυση που προκλήθηκε, ο κ. Αργύρης εξήγησε ότι πρόκειται για πολύ σημαντικές μειώσεις, της τάξης

των 300.000-400.000 ευρώ, οι οποίες δεν ήταν δυνατόν να μην διερευνηθούν περαιτέρω.

«Εγώ είμαι Ηπειρώτης και όχι Αρβανίτης και το ηπειρώτικο κεφάλι γυρνά πρώτα προς τα πίσω και μετά προς τα μπροστά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αργύρης, αναφερόμενος στην κριτική που δέχθηκε για τους χειρισμούς του στο εν λόγω ζήτημα, αλλά και απαντώντας, εμμέσως, στις επίσης έμμεσες αιχμές που άφησε εναντίον του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι πλήρωσε 420.000 ευρώ σε φόρους το 2009.

Συνεχίζοντας, για τις εναντίον του «βολές», ο κ. Αργύρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για το αν είναι δίκαιη ή άδικη η κριτική που δέχτηκα, θα φανεί. Ήρθαν πολλοί και με βρήκαν και γκρίνιαζαν ότι στοχοποιούνται, άκουσα και τις δηλώσεις του Πρωτόπαπα, τι να κάνουμε; Έχουμε και πολιτικά καλλιστεία. Μέχρι χθες τρώγανε και πίνανε μαζί με τον Παπανδρέου και σήμερα τον βρίζουν, σε μένα θα σταματήσουν;».

Keywords
Τυχαία Θέματα