Συνελήφθη ένας ακόμα έμπορος ναρκωτικών στην Πάτρα

Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 1 κιλού.

Συνελήφθη προχθές (30-6-2012) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 27 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 27χρονος κατείχε και πουλούσε μεγάλες ποσότητες

ναρκωτικών ουσιών στην πόλη της Πάτρας, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του όπου συμφωνήθηκε η αγορά ενός κιλού ηρωίνης, έναντι του χρηματικού ποσού των 18.000 ευρώ.
Για τη σύλληψη του δράστη οργανώθηκε προχθές (30-6-2012) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, κατά την οποία συνελήφθη ο 27χρονος Αλβανός, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πλάκες ηρωίνης συνολικού βάρους ενός κιλού και ένα κινητό τηλέφωνο με μια κάρτα sim .
Έπειτα, σε έρευνα που ενεργήθηκε στο όχημα του 27χρονου, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχασαν ένα ακόμα κινητό τηλέφωνό με μία κάρτα sim .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών .
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο εκτελούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα