Συνέχιζε να λαμβάνει τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του!

Στη σύλληψη 50χρονου, που λάμβανε τη σύνταξη της μητέρας του, η οποία είχε πεθάνει εδώ και ενάμιση χρόνο, προχώρησε η Αστυνομία. Ο 50χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στο Χαϊδάρι, αμέσως μετά την είσπραξη της σύνταξης από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) καταστήματος τράπεζας στην περιοχή του Αιγάλεω.

Η διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε

ύστερα από ανώνυμες τηλεφωνικές καταγγελίες, στον ειδικό αριθμό καταγγελιών 11012.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία στη σχετική της ανακοίνωση, από την έρευνα που πραγματοποίησαν, αστυνομικοί του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι τόσο η κύρια, όσο και οι επικουρικές συντάξεις της αποβιώσασας από το Σεπτέμβριο του 2010, συνεχίζουν να πιστώνονται σε τραπεζικό της λογαριασμό, που διατηρούσε σε συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, όπου συνδικαιούχος ήταν και ο γιος της, καθώς επίσης εξακρίβωσαν και τις «κινήσεις» που είχαν γίνει στο λογαριασμό.

Εις βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ασφαλιστικού φορέα. Κατόπιν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον ειδικό ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα