Στον «αέρα» το μέλλον του ΠΑΟ!

Ομόφωνη και σύσσωμη παραίτηση όλων των μελών απέφερε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Γόντικα να αποχωρεί με την ελπίδα να… ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες!

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος του «τριφυλλιού» επιβεβαίωσε την απαίτηση του Βγενόπουλου να πάρει πίσω το 1,7 εκατ. ευρώ που είχε προσφέρει και την πρόθεση των Πολέμη και Βασιλάκη να μη συνεισφέρουν τις 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα με τη μορφή δανείου!

«Έχει παραιτηθεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια αλλά

δεν υπάρχουν τα εχέγγυα για να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε, ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι να κάνουμε κάτι. Ευχαριστώ τους συναδέλφους, τον προπονητής και τους παίκτες, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Η τελευταία υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε στον σύλλογο, είναι η παραίτησή μας. Τώρα… ας ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του. Στις 18 Απριλίου θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση για να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Θέλω να προσθέσω πως όποιος μας κρίνει, ας ζυγίσει λίγο τη θέση μας» είπε ο Δημήτρη Γόντικας για να αναφερθεί και στο θέμα της UEFA και της διορίας που λήγει στις 31 του μηνός με τον κίνδυνο αποκλεισμού των «πράσινων» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Sday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα