Συναντήσεις Π. Πικραμμένου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, θα έχει σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή, διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη 23 Μαΐου και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, στις 9:30 θα συναντηθεί με την επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη,

στις 10:00 με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλη, στις 10:30 με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Π. Καμμένο, στις 11:00 με την γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στις 11:30 με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη, στις 12:00 με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Α. Σαμαρά, στις 13:00 με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο, στις 13:45 με τον γενικό γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκο, στις 14:30 με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στις 17:00 με τον πρόεδρο της Δράσης, Στ. Μάνο, στις 17:30 με τον πρόεδρο του κόμματος Δημιουργία Ξανά, Θ. Τζήμερο, και στις 18:00 με τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Θ. Δρίτσα και Δ. Παπαδημούλη, καθώς ο κ. Τσίπρας θα απουσιάζει στο εξωτερικό.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί την Τρίτη στις Βρυξέλλες με στόχο να μεταφέρει στους προέδρους των άλλων συντηρητικών κομμάτων τα δεδομένα στη χώρα μας μετά τις εκλογές και να τους ζητήσει να μην πιέζουν τις καταστάσεις διότι το κλίμα, ενόψει μάλιστα εκλογών, είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα επιδιώξει να συζητήσει με τους ομοϊδεάτες του στο ΕΣΚ για το πακέτο των αναπτυξιακών μέτρων που πρόκειται να δοθεί στη χώρα μας αλλά και να αναζητήσει συμμαχίες σε μια περίοδο που διαμορφώνονται διαφορετικά οι συσχετισμοί στο ευρωπαϊκό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό θα έχει και τη στήριξη του επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Χάνες Σβόμποντα, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί την Αθήνα.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα, στο Παρίσι και αύριο, Τρίτη, στο Βερολίνο για διμερείς επαφές με τις ηγεσίες της γαλλικής και γερμανικής Αριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα