Κ. Στεφανόπουλος: Τα κόμματα να δώσουν χρόνο επαρκή στην κυβέρνηση Παπαδήμου

Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να εργασθεί ως τη λήξη της τετραετίας από τη διενέργεια των προηγούμενων εκλογών ζητά με άρθρο – παρέμβασή του στην εφημερίδα Καθημερνή ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.

«Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου διαθέτη τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο» αναφέρει στο

άρθρο του ο κ. Στεφανόπουλος και τονίζει πως «Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει».

Άρα «οφείλουν τα κόμματα, κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν» και βεβαίως ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς ώστε ο κ. Παπαδήμος να εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας και να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις».

Τέλος χαρακτηρίζει στο άρθρο του «άξιο θαυμασμού και επαίνου τη συγκράτηση που επιδεικνύουν μισθωτοί και συνταξιούχοι έναντι των μέτρων φορολογίας που σχεδιάζονται πρόχειρα και πλήττουν τα μεσαία και κυρίως τα χαμηλά και πολύ χαμηλά εισοδήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα