Φ. Πετσάλνικος: «Θέλησαν να με μειώσουν ως άνθρωπο και πολιτικό»

Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής ο Φ. Πετσάλνικος σχολιάζοντας τα όσα έχουν λεχθεί τις προηγούμενες ημέρες για την πρόταση που έλαβε για την μεταβατική πρωθυπουργία της χώρας, τόνισε ότι δεν πρόκειται να λογοδοτήσει σε κανέναν άλλο εξωθεσμικό παράγοντα.

Αρχικά ο Φ. Πετσάλνικος, εκθίασε τη νέα

κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «πρωτόγνωρη» γιατί όπως τόνισε «συμμετέχουν 3 κόμματα» και γιατί «την κυβέρνηση αυτή την ανέδειξε η ανάγκη».
Αναφορικά με τα όσα ελέχθησαν τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Πετσάλνικος ανέφερε ότι «βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα μιας μιντιακής καταιγίδας ενώ ούτε είχα επιδιώξει, ούτε καν σκεφτεί κάτι τέτοιο», ενώ συμπλήρωσε πως «με διαστρεβλώσεις και  ψέματα περι δήθεν δικών μου πρωτοβουλιών επιδόθηκαν σε αγώνα για να με μειώσουν ως πολιτικό και άνθρωπο», καταλήγοντας: «Ρωτήθηκα από τα παιδιά μου πως ένιωσα. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν ήταν πίκρα και οργή αντιθέτως μου γεννήθηκε ένα ερώτημα εύλογο: Σε ποιον οφείλουμε να λογοδοτούμε όλοι εμείς ως πολιτικοί ως βουλευτές» και πρόσθεσε «λογοδοτώ μόνο στους πολίτες… Δεν λογοδότησα και κανένα εξωθεσμικό παράγοντα και δεν θα το κάνω ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα