Εθνοφύλακας απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου

Ένας 49χρονος Εθνοφύλακας απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου λόγω της κατάστασης μακροχρόνιας ανεργίας του με το πολεμικό όπλο G3 που νόμιμα είχε στην κατοχή του.

Συγκεκριμένα συνελήφθη σήμερα και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο Σουφλί , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 49χρονος, για διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας Υπηρεσίας, απειλή με τη χρήση όπλου, αντίσταση και

παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, σήμερα και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 49χρονος, που τυγχάνει Εθνοφύλακας του τοπικού Τάγματος Εθνοφυλακής, σε προφανή κατάσταση μέθης και προφασιζόμενος αναφορά παραπόνων εισήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου, έχοντας κρυμμένο μέσα στο μπουφάν του, το νόμιμα κατεχόμενο πολεμικό τυφέκιο λόγω της ιδιότητάς του.

Ακολούθως, απειλούσε τους αστυνομικούς, διαμαρτυρόμενος για τη μακροχρόνια κατάσταση ανεργίας του, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, τον αποκλεισμό της περιοχής και την έλευση των διαπραγματευτών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, ο 49χρονος παραδόθηκε και συνελήφθη.

Κατασχέθηκε το νόμιμα κατεχόμενο πολεμικό τυφέκιο, καθώς και τα πυρομαχικά του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα