Έρχονται Αθήνα για πρώτη φορά οι Red Hot Chili Peppers!

Συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 4 Σεπτεμβρίου του 2012

Το συγκρότημα των Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσε την προέκταση της παγκόσμιας περιοδείας του, επισημοποιώντας την έλευσή τους στη χώρα μας, στις 4 Σεπτεμβρίου 2012, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι εμφανίσεις τους για το 2011 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο τέλος τους και ήδη έχουν επιβεβαιώσει καινούργιες ημερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη. Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοιχτά στάδια, συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα στη συναυλιακή τους λίστα.

Οι πολυπλατινένιοι και πολυβραβευμένοι με Grammy, Red Hot Chili Peppers, είναι ένα από τα πιο πετυχημένα rock συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, έχουν κερδίσει επτά βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του «Best Album Rock» για το «Stadium Arcadium», του «Best Rock Performance By a Duo or Group» για το «Dani California», του «Best Rock Song» για το «Scar Tissue» και του «Best Hard Rock Performance With Vocal» για το «Give It Away».

Το συγκρότημα από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια ιδρύθηκε το 1983, και αποτελείται από τον Άντονι Κιέντις (φωνητικά), Τζον Φρουσιάντε (κιθάρα), Μάικλ «Flea» Μπάλζαρι (μπάσο) και Τσαντ Σμιθ (ντραμς).

Πληροφορίες

Red Hot Chili Peppers, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012, Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ, Αθήνα. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011, στις 10:30 στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42. Τηλέφωνο: 210-3608366. Οι τιμές εισιτηρίων: 35, 45, 65 και 75 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα