«Επιστράτευση» στελεχών για τον προεκλογικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ

«Πρωτοκλασάτα» ονόματα του Κινήματος στην πρώτη γραμμή

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η Φώφη Γεννηματά και ο Μίμης Ανδρουλάκης, επιστρατεύονται στα κλιμάκια που θα συντονίσουν σε κάθε εκλογική περιφέρεια την προεκλογική εκστρατεία και τη διαδικασία ανασύστασης του Κινήματος.

Στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με τους συμμετέχοντες στα εν λόγω κλιμάκια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,

Ευάγγελος Βενιζέλος, κωδικοποίησε τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν, για να κινητοποιηθούν οι δυνάμεις του κόμματος και της κοινωνίας, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Κινήματος παρουσίασε τον εκλογικό στόχο του κόμματος, που είναι να προκύψει από τις εκλογές «κυβέρνηση, με κορμό την υπεύθυνη Κεντροαριστερά». Υπογράμμισε επίσης το διμέτωπο χαρακτήρα του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ, που στρέφεται αφενός κατά της Δεξιάς και συντηρητικής αντίληψης, αφετέρου κατά του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και της επιπολαιότητας, που οδηγεί σε κινδύνους τη χώρα.

Χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, την ευθύνη για την Α’ Αθηνών αναλαμβάνει η Άννα Διαμαντοπούλου, για τη Β1 Περιφέρεια Αθηνών ο Μίμης Ανδρουλάκης, τη Β2 Περιφέρεια Αθηνών ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, την Α’ Πειραιώς η Φώφη Γεννηματά, τη Β’ Πειραιώς ο Ανδρέας Λοβέρδος, τη Δυτική Ελλάδα ο Πέτρος Ευθυμίου, την Κεντρική Μακεδονία ο Πάρις Κουκουλόπουλος, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Μάρκος Μπόλαρης και την Κρήτη ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα