Εντάξει με τη συνείδησή τους οι διαγραφέντες βουλευτές

Τι δηλώνουν Βάσω Παπανδρέου, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν μπορούν να διαγράψουν ούτε τις απόψεις ούτε την πορεία μου» δήλωσε η Βάσω Παπανδρέου, μετά την ψηφοφορία

στη Βουλή και τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

«Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Η ΝΔ είναι το σπίτι μας και η στάση μου αυτή, βοηθά τη ΝΔ και την Ελλάδα» δήλωσε ο βουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος δεν παρέστη στην ψηφοφορία για το μνημόνιο και διεγράφη από τη ΝΔ.

«Έπραξα κατά τη συνείδησή μου σε μια κρίσιμη για το έθνος ψηφοφορία» δήλωσε ο διαγραφείς βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης.

Σημείωσε ότι ο βουλευτής πράττει κατά το Σύνταγμα και τόνισε ότι τώρα πρέπει να προχωρήσουμε ως έθνος στα βήματα που είναι απαραίτητα, ενώ ανέφερε ότι δεν τιθεται θέμα επαναφοράς του στην κυβέρνηση.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για ένταξή του στη ΝΔ.

«Δεν έχω καμία πικρία» δήλωσε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ, μετά την απόφασή του να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι αγαπά και τιμά τον Γιώργο Καρατζαφέρη, καθώς και ότι κατανοεί την απόφασή του για τη διαγραφή, ενώ διευκρίνισε ότι ούτε τον ενδιαφέρει ούτε έχει ψάξει να βρει άλλη πολιτική στέγη.

Keywords
Τυχαία Θέματα