Δύο νεκροί και 19 τραυματίες από πυρά στο Τορόντο

Κατά τη διάρκεια καυγά.

Δύο νεκροί και τουλάχιστον 19 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ανταλλαγής πυρών σε προάστιο του Τορόντο, με τις αρχές να έχουν θέσει υπό κράτησιν έναν ύποπτο ο οποίος έχει τραυματιστεί.

Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Μπιλ Μπλερ, τη ζωή τους έχασαν ένας έφηβος και μια έφηβη, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και ένα βρέφος του οποίου η κατάσταση της υγείας είναι σταθερή.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα (ώρα Καναδά) κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε μια γειτονιά στα ανατολικά της πόλης, όταν,

σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ξέσπασε καυγάς για αδιευκρίνιστους λόγους. Στο πάρτι εκτιμάται ότι συμμετείχαν τουλάχιστον 200 άτομα.

«Είναι ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα του είδους του που έχει συμβεί ποτέ στην πόλη του Τορόντο. Είναι ό,τι χειρότερο έχω δει στις τρεις δεκαετίες της καριέρας μου» πρόσθεσε εμφανώς ταραγμένος ο αρχηγός της αστυνομίας του Τορόντο.

Τα θύματα διακομίσθηκαν σε διαφορά νοσηλευτικά κέντρα του Τορόντο, ενώ οι αρχές προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με μάρτυρες του συμβάντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα