Το SOTRIS γιόρτασε 44 χρόνια μόδας και ήταν όλοι εκεί!

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν σε ένα sneak preview τις collections TOPSHOP, TOPMAN, MARY KATRANTZOU και νέων ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο party του SOTRIS με αφορμή την επέτειο των 44 χρόνων παρουσίας του στη μόδα, στο κατάστημά του στο Golden Hall! Πάνω από 1.000 καλεσμένοι τίμησαν το SOTRIS: σχεδιαστές μόδας, στυλίστες, δημοσιογράφοι,

επώνυμοι – και μη – φίλοι του SOTRIS, κατέκλυσαν τη boutique!

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Χριστουγεννιάτικες collections TOPSHOP & TOPMAN, των brands που αγάπησαν χιλιάδες καταναλωτές σε όλο τον κόσμο για τα πρωτότυπα σχέδιά τους και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές αλλά και τη συλλογή της βραβευμένης Ελληνίδας MARY KATRANTZOU που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, καθώς και μοναδικές δημιουργίες νέων ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών.

Οι βιτρίνες έλαμψαν από τα εντυπωσιακά outfits και τις χριστουγεννιάτικες φιάλες Asti Martini Limited Edition και Martini Royale, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν οι κούκλες με τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών: Vrettos Vrettakos, Dimitris Petrou, MI-RO, Stelios Koudounaris, Sotiris Georgiou, Elena Troulakis, Maria Patelis, Zina Glou, Ourania_Kay, Konstantinos Mitrovgenis, Matthildi Maggira, NZAL Sewn Together, Stathis Samantas, ChrisP., MaLiYa.

Τη μουσική του fashion party επιμελήθηκαν οι ανατρεπτικοί AmateurBoyz ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μοναδικό cocktail Martini Royale, τη νέα ξεχωριστή πρόταση του Martini.

Ανάμεσα στους επωνύμους που βρέθηκαν εκεί ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, η Μπέττυ Μαγγίρα, η οικογένεια Γλου, ο Γιώργος Δουδέσης, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η Μυρτώ Κάζη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Άλεξ Κάβδας με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Ελένη Καρποντίνη, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η Έλενα Βρεττού, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Βαγγέλης Χατζής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Χρυσάνθη Θωμάτου κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα