Κυριάκος Παπαηλίας-«Βγάζω γούστα»

«Βγάζω γούστα» είναι ο τίτλος του νέου cd single του Κυριάκου Παπαηλία, σε στίχους και μουσική του Άγγελου Σαρόγλου και κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική εταιρεία MusicFactoryentertainment.

Η ηχογράφηση και το mastering έγινε στα studio της music factory

entertainment από τον Άγγελο Σαρόγλου ενώ η φωτογράφηση έγινε από τον Δημήτρη Καραγεωργό.
Η συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονιδη ήτανε ο πρώτος του σταθμός γιατί του υπογράφει το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Η συνέχεια ήρθε στην Θεσσαλονίκη όπου και ακολουθούν οι δισκογραφικές δουλειές «Σαν το ρεύμα» Αυτό το καλοκαίρι», «Άντε Γεια», «Χτύπα λοιπόν», «Αν μ” αγαπάς», όπου ξεχώρισε η συνεργασία του με τον αγαπημένο του φίλο Χρήστο Δάντη, ακολουθεί το cd single με τον τίτλο Κυριάκος Παπαηλίας και το «Αξιζεις Πολλά». Η Music Factory entertainment είναι η νέα δισκογραφική στέγη του Κυριάκου Παπαηλία. Το «Βγάζω γούστα» είναι το ομότιτλο τραγούδι της 6ης προσωπικής δουλειάς του Κυριάκου που θα περιλαμβάνει και τη διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού «Τα καγκέλια» σε ενορχήστρωση του Άγγελου Σαρόγλου.
Έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Γονίδη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Εκείνος κ Εκείνος, Στέλιος Διονυσίου, Άντζυ Σαμίου, Λάμπη Λιβιεράτο, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργο Λεμπέση, Κώστα Δόξα, Ελένη Καρουσάκη και πολλούς άλλους.
Αυτή τη περίοδο ο Κυριάκος Παπαηλίας ηγείται του καλλιτεχνικού σχήματος στις «Μούσες εν χορώ» στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα