TvNea-live:Ό,τι συμβαίνει στo 5o Live του "Your face sound familiar"!

21:02 12/5/2013 - Πηγή: TVNea
1:13 Αυτό ήταν και σήμερα!Από τον tvmind πολλές ευχές,για μία όμορφη νύχτα,ένα τέλειο ξημέρωμα και μια super εβδομάδα!Όσον αφορά το Y.F.S.F ανανέωνουμε το ραντεβού μας,για την άλλη Κυριακή,με το 6ο live,αλλά μέχρι τότε το tvnea έχει άλλες 3 αναμεταδόσεις,για την Eurovision!Την Τρίτη στις 22.00 θα είμαστε μαζί,για να σχολιάσουμε τον Α ημιτελικό,όπου διαγωνίζεται η Κύπρος,την Πέμπτη στις 22.00 θα είναι μαζί σας ο Darwin,για το Β ημιτελικό,στον
οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα και τέλος το Σάββατο στις 22.00 θα είμαστε και πάλι μαζί,για τον μεγάλο τελικό!,Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε πως μιμείσεις κάνουμε μόνο την Κυριακή την υπόλοιπη εβδομάδα είμαστε ο εαυτός μας!Πολλά φιλιά!

1:07 Πέσαμε πολύ κοντά στη δική μας βαθμολογία,με την τελική βαθμολογία του show!Πολύ δυνατό πάντως το σημερινό live

12:54 Ανατρεπτικό το σημερινό live!Ο Γκάνος σίγουρα ανέβηκε από την προτελευταία θέση!Ο Αλευράς διατηρεί τη συνολική πρωτιά από τα 5 live!Η Σύλβια πολύ ανεβασμένη,ενώ ο Κωνσταντίνος λίγο φορά πήρε στο προηγούμενο live,αλλά επέστρεψε στις χαμηλές πτήσεις.Η Μαντώ πολύ χαμηλά,όπως και η Άντα!Να δούμε τι θα γίνει με τη Θωμαή!Οριστική αποχώρηση?Πάντως έχοντας χάσει 2 live σημαίνει,ότι δύσκολα κερδίσει το χαμένο έδαφος!

12:47 Η Άντα Λιβιτσάνου θα ενσαρκώσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Η Μαντώ θα ενσαρκώσει την Anactasia!
Ο Κώστας θα ενσαρκώσει τον Καρβέλα!
Η Κρυσταλλία θα ενσαρκώσει τη Μαίρη Χρονοπούλου!
Ο Κρατερός θα ενσαρκώσει τον Διονύσιο Σαβόπουλο
Η Σύλβια θα μιμηθεί τη kylie minogue!

Ο Κωνσταντίνος θα μιμηθεί το Jim Morrison
Ο Θανάσης Αλευράς θα μιμηθεί τον Alice Cooper
Ο Νίκος θα μιμηθεί τον Justin Bieber!
12:12 Νικητής του 5ου live είναι ο Νίκος Γκάνο,ο οποίος θα δώσει τα χρήματα στο σύλλογο "Φλόγα"!

12:40 Το 4 του κοινού πάει στον Κωνσταντίνο!
Το 5 του κοινού πάει στον Κρατερό(έκπληξη)!
Το 6 του κοινού πάει στη Κρυσταλλία!
Το 7 του κοινού πάει στη Μαντώ!
Το 8 του κοινού πάει στην Άντα!
Το 9 του κοινού πάει στον Μαρτάκη!
Το 10 του κοινού πάει στη Σύλβια!
Το 11 του κοινού πάει στο Νίκο!
Το 12 του κοινού πάει στο Θανάση!

12:33 Πάμε να δούμε backstage και επιστρέφουμε με τα αποτελέσματα του κοινού!

12:31 Το 5αρι της Άντας πάει στο Νίκο Γκάνο!
Το 5αρι του Κώστα πάει στο Νίκο Γκάνο!
Το 5αρι του Θανάση πάει στον Κρατερό!
Το 5αρι της Κρυσταλλίας πάει στο Νίκο Γκάνο!
Το 5αρι του Κρατερού πάει στη Σύλβια!
Το 5αρι της Σύλβιας πάει στο Νίκο Γκάνο!
Το 5αρι του Νίκου πάει στην Κρυσταλλία!
Το 5αρι του Κωνσταντίνου πάει στον Θανάση!
Το 5αρι της Μαντούς πάει στον Κρατερό!

12:27 Το 4αρι του κ.Γεννατά πάει στον Κώστα Μαρτάκη και το 12αρι στο Νίκο Γκάνο!

12:26 Το 4αρι του κ.Γκακάκη πάει στην Κρυσταλλία και το 12αρι στον Κρατερό Κατσούλη!

12:25 Το 4αρι του κ.Ρήγα πάει στην Κρυσταλλία και το 12αρι του στον Θανάση Αλευρά!

12:23 Το 4αρι της Μάλφα πάει στην Κρυσταλλία και το 12αρι στον Θανάση Αλευρά!

12:20 Πάμε να δούμε τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής!

12:17 Απολαμβάνουμε τη Μαντώ,ως Μαντώ.Μας εκπροσώπησε το 2003,με το τραγούδι "Let you go"!Χαμηλά είχαμε πάει στη βαθμολογία!Πάντως μπορεί πριν 10 χρόνια να είχε ακούσει κακές κριτικές,για το ντεκολντε,αλλά το ίδιο παραμένει!

12:13 Οι γραμμές μόλις έκλεισαν!Ότι έγινε έγινε!

12:10 Πήγαμε σε έκτακτο δελτίο!Για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο Basket Μπράβο Παιδιά...Πάντως γέλασα με το Φιλιπούση πολύ.Καταλάβατε τι έλεγε??Εγώ όχι...

12:07 Όπως το φαντάστηκα στην κυρία Γκακάκη δεν αρέσει η φετινή συμμετοχή μας!

12:03 Οι κριτές,αλλά και οι διαγωνιζόμενοι μιλάνε,για τη φετινή διαγωνισμοί της Eurovsion!

11:55 Εδώ η βαθμολογία μου,για τους 9 διαγωνιζόμνους
Γκάνος 12
Αλευράς 11
Μαντώ 10
Δελικούρα 9
Κρατερός 8
Λιβιτσάνου 7
Κρυσταλλία 6
Καζάκος 5
Μαρτάκης 4

11:52 Μόλις ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό μέρος του show!

11:50 Τσαπατσουλιά αποκάλεσε η Κατερίνα Γκακάκη το τραγούδι "Όπα".Θα βγει αύριο κανείς στο
Star?

11:48 Καλή προσπάθεια!Είχε πολύ ενέργεια,τσαμπουκά.Κινητικά ήταν πάρα πολύ καλός,αλλά είχε τεράστια πρόβλημα στη φωνή.Φωνητικά δεν τον άγγιξε καθόλου τον κ.Αλκαίο.

11:43 Πάμε να κλείσουμε το διαγωνιστικό κομμάτι,με τον Κωνσταντίνο Καζάκο,ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Κωνσταντίνο Καζάκο,ο οποίος μας εκπροσώπησε το 2010!

11:41 Πολλά πλάνα έχασε σήμερα η κάμερα.Δεν κατέγραψε στην αρχή το τσιφτετέλι του Γκάνου και όταν το παιδί γύρισε από πίσω,για να δείξει το ξώπλατο!

11:39 Απίστευτο!Αυτό το συνεσταλμένο παιδί το έκανε αυτό?Μπράβο Νίκο!Φωνητικά ήταν πολύ σωστός και το τσιφτετελάκι του το έκανε και στην κίνηση ήταν άρτιος!Με λίγα λόγια "τέλειος"!

11:33 Η μεγάλη στιγμή έφτασε!Πάμε να απολαύσουμε το Νίκο Γκάνο,σε Sertab Erener και να παρουσιάσει τη συμμετοχή της Τουρκίας το 2003, με το τραγούδι "Every way That I Can!

11:21 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφυμε με τον Νίκο Γκάνο και τον Κωνσταντίνο Καζάκο!

11:18 Πάρα πολύ καλή!Την άγγιξε την Αλέξια πολύ
κινητικά,αλλά και φωνητικά.Εντάξει το έχει και η Σύλβια αυτό το κοριτσίστικο.Η καλύτερη εμφάνιση της Σύλβιας μέχρι σήμερα.Και να φανταστείτε πως δεν ήταν τραγουδίστρια.Πολύ καλή και η κυπριακή προφορά!

11:11 Συνεχίζουμε δυναμικά με τη Σύλβια Δελικούρα, ως Αλέξια να τραγουδάει το "Ασπρο - Μαύρο", τη συμμετοχή της Κύπρου το 1987.

11:07 Πολύ καλή εμφάνιση!Όντως,όταν άνθρωποι με τέτοιο χιούμορ παίρνουν σοβαρό ύφος είναι πολύ αστείοι.Πολύ καλός στη φωνή,στην κίνηση,αλλά και φυσικά ενσάρκωσε ακριβώς τις γκριμάτσες.Μπράβο...

10:58 Συνεχίζουμε δυναμικά και πάμε να AGAPHTHOUME,με τον Κρατερό Κατσούλη,ως Μιχάλη Ρακιντζή να παρουσιάζει τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2002, με το τραγούδι "SAGAPO"!

10:47 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τον Κρατερό Κατσούλη και τη Σύλβια Δελικούρα!

10:46 Η επιτροπή όλα τέλεια τα βλέπει???
10:42 Καλή προσπάθεια,αλλά δεν άγγιξε ούτε φωνητικά,αλλά ούτε κινητικά.Τη φωνή της Έλενας δύσκολα να την πετύχεις και δεν την πέτυχε.Η κίνηση της δεν ήταν τόσο αρμονική όσο της Παπαρίζου!

10:34 Συνεχίζουμε,με την Κρυσταλλία,η οποία θα ενσαρκώσει την Έλενα Παπαρίζου και θα μας θυμίζει τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2001 με το ultra hit "Die for you"

10:30 Πραγματικά τέλειος!Καταρχήν τα Ισραηλίτικα του ήταν άψογα.Η κίνηση του ήταν τέλεια και φυσικά φωνητικά ήταν εξαιρετικός.Άριστος....

10:22 Συνεχίζουμε δυναμικά,με τον Θανάση Αλευρά,ο οποίος θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, καθώς θα ερμηνεύσει ως Izhar Cohen το "Ah-Bah-Nee-Bee", τη συμμετοχή του Ισραήλ για το 1978.

10:12 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε,με τον Θανάση Αλευρά και την Κρυσταλλία!

10:11 Η Γκακάκη αποκάλεσε ατσούμπαλο τον Mihau.Πολλές κακίες...

10:09 Τι φωνάρα είχε??Μόνο η Μαντώ θα μπορούσε να τραγουδήσει κάτι τόσο απαιτητικό.Γυναικείο κούνημα στην αρχή,αντρική από τη μέση και κάτω στη συνέχεια,αλλά από τη μέση και πάνω οι γκριμάτσες ήταν καθαρά θηλυκές.Πολύ καλό.Το πιο καλό,που έχουμε δει σήμερα.

10:02 Συνεχίζουμε με τη Μαντώ, η οποία για πρώτη φορά στο show θα μεταμορφωθεί σε άντρα. Έτσι ως Mihai Traistariu, θα παρουσιάσει τη συμμετοχή της Ρουμανίας το 2006 με το τραγούδι "Tornero".

10:00 Σκληρά λόγια της επιτροπής ,για τον Alexander Rybak.Άχαρο τον χαρακτήρισε ο Ρήγας,κακό στη φωνή η Μπόκοτα.Μάλλον δε φοβούνται να βγει ο καλλιτέχνης στο Star και να κράζει.Σε Έλληνες καλλιτέχνες πλέον τολμάνε????

9:57 Μετά από 2 πάρα πολύ πετυχημένες εμφανίσεις(Karey και Καρράς) αυτή δεν μου άρεσε.Πρόχειρη μεταμφίεση.Νομίζω,ότι έβαλε μόνο μία περούκα και βγήκε.Έπρεπε να ασχοληθεί παραπάνω με το παίξιμο του βιολιού,γιατί δεν του βγήκε.Φωνητικά είχε φαλτσάκια,αλλά ήταν επίτηδες,αφού και ο Alexander δεν ήταν φωνητικά σωστός.Πάντως δεν τον άγγιξε στις χορδές.Δεν τρελάθηκα!

9:48 Επιστρέψαμε και συνεχίζουμε δυναμικά με τον Κωνσταντίνο Μαρτάκη σε ρόλο Alexander Rybak,για να ερμηνεύσει το "Fairytale", τη συμμετοχή της Νορβηγίας το 2009.Να δούμε και πως θα χειριστεί και το βιολί!

9:38 Πάμε στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τη Μαντώ και τον Κώστα

Μαρτάκη!

9:36 Μας ανέβασε η Άντα Λιβιτσάνου και σίγουρα τώρα κάτι τραγουδήσαμε όλοι από το σπίτι μας.Πολύ καλή γερμανική προφορά,πιο έντονη από τον Verka,αλλά δεν μας πείραξε και πολύ.Πολύ καλή κίνηση.Αρκετά καλή...

9:29 Ξεκινάμε πολύ γρήγορα με την Άντα Λιβιτσάνου,σε ρόλο Verka Serduchka, στο "Danzing", τη συμμετοχή της Ουκρανίας το 2007.Για να δούμε...Θα βελτιωθεί μετά την απαράδεκτη εμφάνιση στο προηγούμενο live,σε ρόλο Άντζελα Δημητρίου.

9:27 Όπως είδατε δεν είναι ούτε σήμερα η Θωμαή Απέργη!Φωνητικά προβλήματα ή πρόβλημα της τραγουδίστριας με της κριτικής επιτροπής???Πάντως η παρουσιάστρια σήμερα δεν είπε τίποτα

9:24 Το αφιερωμένο live στην Eurovision ή αλλιώς το 5ο live,μόλις άρχισε.Η Μαρία Μπεκατώρου μας υποδέχτηκε με μία άσπρη μίξη,με γίλεκο και παντελόνα.Σήμερα έχουμε και εκπλήξεις,αφού θα έχουμε και 5ο μέλος στην κριτική επιτροπή τη Δάφνη Μπόκοτα,η οποία παρουσίαζε επί 20 χρόνια το διαγωνισμό της EurovisionΕνδιαφέρον...

9:00 Σε λίγα λεπτά αρχίζει το 5ο live του show "The face sounds familiar" και το tvnea εννοείται πως θα έχει τον τηλεοπτικό παλμό,με αναμετάδοση,φωτογραφίες,σχόλια,βαθμολογίες,αλλά και πολύ παρασκήνιο.Συντονιστείτε,για ακόμη μια βραδιά,για να περάσουμε super και ελπίζουμε να είμαστε η καλύτερη ιντερνετική παρέα,για τα βράδια της Κυριακής.

Ποιος αστέρας θα είναι ο αποψινός μεγάλος νικητής και πού θα δώσει τα έσοδα;

Θυμίζουμε ότι ο μεγάλος νικητής του 1ου και του 2ου ήταν o Θανάσης Αλευράς,στο 3ο ο Κώστας Μαρτάκης,ενώ στο 4ο ο Κωνσταντίνος Καζάκος!
Ας θυμηθούμε όμως ποιους αστέρες θα ενσαρκώσουν οι διαγωνιζόμενοι απόψε, στο 5ο live,αλλά και πόσους βαθμούς έχουν οι αστέρες από την αρχή του show:

Σύλβια Δελικούρα: ως Αλέξια να τραγουδάει το "Ασπρο - Μαύρο", τη συμμετοχή της Κύπρου το 1987. (41 βαθμοί)

Μαντώ: για πρώτη φορά στο show θα μεταμορφωθεί σε άντρα. Έτσι ως Mihai Traistariu, θα παρουσιάσει τη συμμετοχή της Ρουμανίας το 2006 με το τραγούδι "Tornero" (64 βαθμοί)

Αντα Λιβιτσάνου: ως Verka Serduchka, στο "Danzing", τη συμμετοχή της Ουκρανίας το 2007.

Τον Θανάση Αλευρά να μας γυρίζει πίσω στον χρόνο, καθώς θα ερμηνεύσει ως Izhar Cohen το "Ah-Bah-Nee-Bee", τη συμμετοχή του Ισραήλ για το 1978. (57 βαθμοί)

Θωμαή Απέργη:? (42 βαθμοί) Έλειπε σε ένα live

Κρατερός Κατσούλης: ως Μιχάλη Ρακιντζή να παρουσιάζει τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2002, με το τραγούδι "SAGAPO". (71 βαθμοί)
Κωνσταντίνος Καζάκος: ως Γιώργος Αλκαίος θα ερμηνεύσει το "OPA!", τη συμμετοχή της χώρας μας το 2010. (50 βαθμοί) Μια νίκη

Κρυσταλλία: ως Έλενα Παπαρίζου να μας θυμίζει τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2001 με το ultra hit "Die for you".(68 βαθμοί)

Νίκος Γκάνος: θα βάλει τα δυνατά του για να παρουσιάσει ένα performance… πρόσκληση, αφού θα χρειαστεί να μεταμορφωθεί σε Sertab Erener και να παρουσιάσει τη συμμετοχή της Τουρκίας το 2003, με το τραγούδι "Every way That I Can". (48 βαθμοί)

Κώστας Μαρτάκης: με τη συνοδεία βιολιού, θα βγει στη σκηνή ως Alexander Rybak, για να ερμηνεύσει το "Fairytale", τη συμμετοχή της Νορβηγίας το 2009. (69 βαθμοί) Μία νίκη

Θανάσης Αλευράς: μας γυρίζει πίσω στον χρόνο, καθώς θα ερμηνεύσει ως Izhar Cohen το "Ah-Bah-Nee-Bee", τη συμμετοχή του Ισραήλ για το 1978. (84 βαθμοί) Δύο νίκες

Λέτε να έχουμε κάποια ανατροπή στη συνολική βαθμολογία????

Μείνετε συντονισμένοι
Keywords
live, face, face, tvnea, super, tvnea, ελλαδα, kylie, justin, ολυμπιακος, basket, συμμετοχή, εμφάνιση, ασπρο, κυπρος, hit, cohen, alexander, rybak, star, fairytale, eurovision, opa, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , eurovision 2012, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, νικος απεργης, κωστας καρρας, eurovision 2013, αποτελεσματα, δυνατα, δαφνη, ευχες, ισραηλ, κυπρου, πτησεις, ρηγας, φωτογραφιες, basket, star, αλεξια, αντζελα, αφιερωμενο, βαθμολογια, βαθμολογιες, βραδια, γιλεκο, γινει, δικη, δωσει, εαυτος, εγινε, ελενα, ειπε, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, επρεπε, ιδιο, υφος, θυμιζει, διαγωνισμοι, κινηση, κυρια, κωστας μαρτακης, λογια, μιξη, μαρια, νικο, νυχτα, ξημερωμα, ομορφη, παιδι, παιδια, παμε, πεμπτη, προβληματα, ραντεβου, ρηγα, ρολο, σαββατο, σιγουρα, συνεχεια, συμμετοχή, σπιτι, σχολια, τραγουδιστρια, τριτη, φυσικα, φωνη, φορα, χιουμορ, κωνσταντινος, alexander, αλκαιος, super, cohen, hit, justin, καζακος, kylie, κομματι, κρυσταλλια, κωνσταντινου, κωστας, κυριακη, rybak, σημαίνει, σκηνη, σωστος, θανασης
Αναζητήσεις
tvnea live your face sounds familiar 12/5/2013, ότι συμβαίνει στο 5ο live του your face sounds familiar
Τυχαία Θέματα