Γιάννης Μυτιληναίος - Νίνα Κουμή - Θανάσης Λουβερδής Κάθε Παρασκευή LIVE @ANTICO!!!



Κάτι τρέχει τους τελευταίους μήνες στην Πετρούπολη
Κάθε παρασκευή στις 9:30 o Θανάσης Λουβερδής μας υποδέχεται στo cafe ANTICO (στρογγυλή πλατεία Πετρούπολης) για να μας ταξιδέψει σε έντεχνα μουσικά μονοπάτια. Στις 12:00 την σκυτάλη παίρνουν ο Γιάννης Μυτιληναίος και η Νίνα Κουμή για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...ΛΑΪΚΑ... μέχρι το πρωί!!!

Μαζί τους στο μπουζούκι ο Μάκης Χανόπουλος, στα πλήκτρα ο Κώστας Πετρολέκας και στα κρουστά ο Σπύρος Τσούτσης.

Ελάτε για να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί…!!!
info:
Antico,
ΚΑΣΟΥ 10 & 25ης Μαρτίου (στρογγυλή πλατεία Πετρούπολης)Τηλέφωνο Κρατήσεων - 2105023314
Fb Eventhttps://www.facebook.com/events/447964348551970/
Γιάννης Μυτιληναίοςhttps://www.facebook.com/groups/37985637641/
Ο Γιάννης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Νοεμβρίου του 1987. H πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν μόλις σε ηλικία 5 ετών όταν ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και μπουζούκι.

Κατά την διάρκεια των σχολικών του χρόνων στις αρχές της εφηβείας γράφει τα πρώτα του τραγούδια και συμμετέχει σε διάφορα σχολικά γκρουπ δίνοντας συναυλίες σε μουσικές σκηνές τις Δυτικής Αττικής και σε διάφορες μουσικές- φεστιβαλικές εκδηλώσεις.

Σε ηλικία 17 ετών συμμετέχει στον δίσκο του Μαρίνου Γιαμαλάκη «Στο Διαδίκτυο» με το τραγούδι «Εσύ που ήσουν».

Το 2006 εμφανίζεται στο πλευρό του Αντώνη Καλογιάννη στην «Μαγιοπούλα». Ακολουθούν εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και ρεμπετάδικα της Αθήνας.Το 2007 παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino. Το καλοκαίρι του 2008 εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο στο κέντρο «Πολιτεία» στην Θεσσαλονίκη. Τον Νοέμβρη του 2008 ξεκινάει η συνεργασία του με την Γλυκερία. Εμφανίζεται στο πλευρό της σε τηλεοπτικά προγράμματα και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Το 2009 εμφανίζεται στο πλευρό της Γλυκερίας σε συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στην περιοδεία της στην Αυστραλία και στην περιοδεία της με τον Κώστα Καραφώτη σε Αμερική και Καναδά. Το Δεκέμβρη του 2009 εμφανίζεται στο «Πλατό» με τους Γλυκερία, Χρήστο Νικολόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου και Κώστα Καραφώτη. Κι έπειτα «FIX LIVE» στην Θεσσαλονίκη με τους Γλυκερία, Χρήστο Νικολόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Λιανό.
Θανάσης Λουβερδής - ένας «έφηβος τραγουδοποιός» στα πρώτα του βήματα.https://www.facebook.com/Thanasis.Louverdis
Όσο θα έχει στα χέρια τη κιθάρα του θα μας ταξιδεύει ανάμεσα στη σκέψη την θλίψη και το όνειρο πότε μελωδικά και πότε ροκάροντας επί σκηνής! Για τους μυημένους η περιγραφή παραπέμπει στα ομώνυμα τραγούδια του Θανάση («Όσο έχω στα χέρια την κιθάρα μου» και «η σκέψη η θλίψη και το όνειρο») σκιαγραφώντας έτσι το προφίλ του μέσα από τις πρωτόλειες δημιουργίες του.

Από τα μαθητικά του χρόνια ήταν τσακωμένος με τις συναρτήσεις και τις λοιπές ασυναρτησίες του (εκ)παιδευτικού συστήματος καθώς τα στιχάκια του, νοητές σαΐτες, τον ταξίδευαν σε μουσικά μονοπάτια… σε αυτά τα μουσικά μονοπάτια μας παρασύρει τα τελευταία τρία χρόνια με τ
Keywords
Τυχαία Θέματα