O Απόστολος Μόσιος στο Σταυρό του Νότου



ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΜΟΣΙΟΣ Μεγάλη Δευτέρα 9 ΑπριλίουΣτο Club του Σταυρού του ΝότουΜετάαπό 3 χρόνια συνεχόμενων εμφανίσεων σε μεγάλη μουσική σκηνή του Βόλου ο Απόστολος Μόσιος έρχεται να παρουσιάσει στο κοινό της Αθήναςτην πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μία Αρχή» και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Τοάλμπουμ περιέχει 12 τραγούδια σε στίχους και μουσική του ίδιου αλλά και των Απ.Τσιάρκα, Κ. Χαλάτση, Δ. Μαρέδη, Απ. Συρταριώτη και Σ. Προύσαλη. Πρόκειται γιαμια δουλειά
με ιδιαίτερα προσωπικό ήχο, σε pop-rock ρυθμούς με έντονο τοστοιχείο της μπαλάντας, παίζοντας ανάμεσα σε ήχους ηλεκτρικούς, ακουστικούς καιηλεκτρονικούς, με στίχους που μιλούν για τον έρωτα σε όλα του τα επίπεδα. Μαζίμε τον Απόστολο Μόσιο και τους Bizzy Tone τραγουδά η Σοφία Νάσσιου,ερμηνεύοντας από Donna Summer μέχρι Deep Purple!Τοτρίωρο και πλέον πρόγραμμά τους θα περιέχει πλήθος γνωστών διασκευών τηςελληνικής και ξένης ροκ σκηνής, ακόμα και disco, funk και rock & roll, μεσκοπό την απόλυτη ψυχαγωγία του κοινού που θα έχει τη χαρά να μοιραστεί μαζίτους έντονες μουσικές στιγμές.
ΟιBizzy Tone είναι οι: ΔημήτρηςΝάσσιος (κιθάρα-τραγούδι)ΑπόστολοςΤσιάρκας (πλήκτρα)ΚώσταςΧαλάτσης (μπάσο)ΆγγελοςΤσιριγωτάκης (τύμπανα)

Είσοδος:10€ με ποτόΏραπροσέλευσης: 22.30 Σταυρός του Νότου Club - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Keywords
Τυχαία Θέματα