ΥΠΟΙΚ: Δεν ενημέρωσα από πριν κανένα αρχηγό για διορισμό Μ. Χατζηγιαννάκη

19:02 23/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δεν ενημέρωσα εκ των προτέρων, ούτε δέχθηκα εισηγήσεις από κανένα αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος για το διορισμό του Μάριου Χατζηγιαννάκη στο ΔΣ της Λαϊκής Τράπεζας, δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή.

Οπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Σιαρλή, «ζήτησα από διάφορους μη κομματικούς παράγοντες εισηγήσεις για τους διορισμούς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λαϊκής Τράπεζας».

Προσθέτει ότι «μου δόθηκαν διάφορα βιογραφικά σημειώματα προτού προχωρήσω

σε διαβούλευση με το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής».

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι για το διορισμό του κ. Μάριου Χατζηγιαννάκη δεν ενημέρωσα εκ των προτέρων κανένα Αρχηγό κόμματος και ούτε εισηγήσεις δέχθηκα από κανένα αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος ή κομματικούς παράγοντες», τονίζει ο Υπουργός Οικονομικών.

Ειδικότερα, συμπληρώνει, «επειδή στο σημείωμα που μου στάλθηκε με το βιογραφικό του κ. Χατζηγιαννάκη και δόθηκε ακολούθως στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής γίνεται αναφορά στο όνομα ‘Αντρος’, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τυχόν συσχετισμούς που αφορούν το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, δηλώνω απερίφραστα ότι εγώ ουδέποτε μίλησα με τον κ. Κυπριανού για το θέμα του διορισμού των μελών στο Δ.Σ. της Λαϊκής Τράπεζας».

«Επίσης, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα υπόψη μου την αναφορά στο όνομα ‘Αντρος’», αναφέρει τέλος ο κ. Σιαρλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα