Υπό την απειλή πιστολιού άγνωστοι πήραν 20.000 ευρώ από πατέρα και γιο

14:04 25/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το ποσό των 20 περίπου χιλιάδων ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί ενός αυτοκινήτου κατάφεραν να πάρουν τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, υπό την απειλή πιστολιού, από πατέρα και γιο αφού πρώτα ακινητοποίησαν το όχημα στο οποίο βρίσκονταν στο δρόμο Ψευδά – Λυμπιών.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις 19.30 το βράδυ, έγινε καταγγελία από δύο άτομα, πατέρα και γιο, ηλικίας 60 και 31 χρόνων ότι ενώ βρίσκονταν με το όχημα τους στη παρουσία και τρίτου

προσώπου πιθανότατα Ελληνοπόντιου, στο δρόμο Ψευδά – Λυμπιών, όχημα τους ανέκοψε την πορεία με αποτέλεσμα να τους ακινητοποιήσει. Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα και υπό την απειλή πιστολιού τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ, τα δύο κινητά τους τηλέφωνα και το κλειδί του αυτοκινήτου».

Πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με τους παραπονούμενους βρίσκονταν στη συγκεκριμένη περιοχή μαζί με τρίτο πρόσωπο πιθανών Ελληνοπόντιος για αγορά ποσότητας χρυσαφικών από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Το όχημα που ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου των παραπονούμενων βρέθηκε σε απόσταση 500 μέτρων να φλέγεται και η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς».

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 22χρονου αραβικής καταγωγής ο οποίος θεάθηκε να απομακρύνεται από τη σκηνή με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. Συνελήφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κατόπιν δικαστικού εντάλματος σύλληψης και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εξασφάλιση διατάγματος προφυλάκισης του. Το Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της Αστυνομίας και αφέθηκε ελεύθερος» είπε.

Σημειώνεται ότι «παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε 48 ώρες προηγουμένως και σε άλλη επαρχία και διερευνάται το ενδεχόμενο κατά πόσον τα δύο περιστατικά έχουν κάποια σχέση. Η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με συναλλαγές που έχουν σχέση με ποσότητα χρημάτων ή χρυσαφικών ώστε να αποτραπούν τέτοιου είδους αδικήματα» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα