Υπό κράτηση δύο νεαροί για κατοχή καπνογόνων και φωτοβολίδων

19:27 3/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 18 και 21 ετών από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης εισόδου, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 16.30 το απόγευμα, γυναίκα, ιδιοκτήτρια οικίας που βρίσκεται στο συνοικισμό Κόκκινες, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι άγνωστος ή άγνωστοι

διέρρηξαν την κατοικία και προκάλεσαν ζημιά στην κουζίνα. Τη διάρρηξη διαπίστωσε η ίδια η γυναίκα όταν πήγε να καθαρίσει την οικία.

Η γυναίκα προχώρησε σε έλεγχο του σπιτιού και διαπίστωσε κάτω από το κρεβάτι δύο χάρτινα κιβώτια τα οποία περιείχαν 81 καπνογόνα και 42 φωτοβολίδες.
Μετά την καταγγελία, μέλη ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο νεαρών ηλικίας 18 και 21 χρόνων αντίστοιχα, από τη Λάρνακα. Οι νεαροί εντοπίστηκαν, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησης τους.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα