Ξεκινά το Σάββατο το Κοινωνικό Ιατρείο στην «Χρυσοβαλάντου» στη Λεμεσό

10:33 24/5/2013 - Πηγή: OnlyCY
Κοινωνικό Ιατρείο ΑγάπηςΤις υπηρεσίες του είναι έτοιμο να προσφέρει από το ερχόμενο Σάββατο το Κοινωνικό Ιατρείο Αγάπης στην Λεμεσό το οποίο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο (09:30-13:30) και κάθε Κυριακή (10:00-13:30) στην κλινική «Χρυσοβαλάντου», στην οδό Ιερού Λόχου 6, στον Κάψαλο.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του Ιατρείου, Γεωργία Χρυσάνθου, «το ενδιαφέρον του κόσμου που άρχισε να ρωτά για τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται, είναι μεγάλο και αποτελεί απαίτηση, μετά και την αύξηση της ανεργίας που προέκυψε από

την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα». Όπως εξηγεί η κ. Χρυσάνθου, γύρω στους 10 γιατρούς, (παθολόγοι, καρδιολόγοι και γιατροί γενικής ιατρικής) θα προσφέρουν εναλλάξ πρωτογενείς υπηρεσίες ενώ αρκετοί είναι οι νοσηλευτές εθελοντές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.

Το Ιατρείο Αγάπης θα εξυπηρετεί μόνο έκτακτα παθολογικά περιστατικά, δεν θα κλείνονται ραντεβού αλλά θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Οι γιατροί του Ιατρείου θα μπορούν να συνταγογραφούν φάρμακα και να χορηγούν παραπεμπτικά για δωρεάν εξέταση από εθελοντές γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, χωρίς ραντεβού. Δικαιούχοι λήπτες των υπηρεσιών του Ιατρείου είναι άνεργοι οι οποίοι θα προσκομίζουν την κάρτα ανεργίας, χαμηλόμισθοι κάτω των 800 ευρώ μηνιαίως οι οποίοι θα παρουσιάζουν απόδειξη της τελευταίας τους μισθοδοσίας και παιδιά.

Απαραίτητο στοιχείο για την εξυπηρέτηση ασθενών είναι η επί- δειξη της πολιτικής ταυτότητας. Επισημαίνεται ότι όσες εταιρείες επιθυμούν να προσφέρουν φάρμακα ή αναλώσιμα υλικά και όσοι ιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί αλλά και πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά με οποιοδήποτε τρόπο στο έργο του Κοινωνικού Ιατρείου να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση στο τηλέφωνο 25 33 97 33.

Keywords
Τυχαία Θέματα