Βραβείο στον επιχειρηματία Τάκη Παττίχη απένειμε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

20:28 31/1/2014 - Πηγή: OnlyCY


Τον επιχειρηματία Τάκη Παττίχη και την εταιρεία “Remedica”, που βραβεύτηκε από τα In Business Awards 2013 στην κατηγορία Επίτευγμα Ζωής, συνεχάρη το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για την απονομή των βραβείων, σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας,

ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, απονέμοντας το βραβείο, είπε ότι βραβεύεται ένας επιχειρηματίας «του οποίου η επιτυχής δραστηριότητα επενεργεί άκρως ευεργετικά για την καταπονημένη οικονομία του τόπου μας».
Είπε ότι η “Remedica” είναι μια επιχείρηση που ο «οραματιστής Τάκης Παττίχης ξεκίνησε το 1960 ως εργοστάσιο παρασκευής διοξειδίου του άνθρακα και κατάφερε να μετεξελιχθεί ως μία από τις καλύτερες φαρμακοβιομηχανίες στο είδος της, με παρουσία σε περισσότερες από εκατό χώρες του πλανήτη, από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική».

Συμπλήρωσε ότι στα 53 της χρόνια, πέτυχε να ξεχωρίσει περνώντας με επιτυχία δεκάδες επιθεωρήσεις από τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου, διεθνών οργανισμών υγείας και Υπουργεία Υγείας ευρωπαϊκών χωρών, όπως της Γερμανίας, της Δανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και της Αυστραλίας.
Αναφέρθηκε επίσης στο έργο της “Remedica”, η οποία, όπως είπε, παράγει πάνω 450 φαρμακευτικά σκευάσματα, ενώ αναπτύσσει εξαίρετο ανθρωπιστικό έργο και διακρίνεται, κυρίως για τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ατόμων με Κατά Πλάκας Σκλήρυνση.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απηύθυνε συγχαρητήρια σε όλους όσοι βραβεύτηκαν και στους οργανωτές των βραβείων, ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το καλό όλων και της οικονομίας του τόπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα