Βγενόπουλος: «Είναι τερατώδες ψέμα»

15:04 9/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

“Τερατώδες ψέμα” χαρακτηρίζει ο πρώην μη Εκτελεστικός Πρόεδρος της Μαρφίν Λαϊκής Ανδρέας Βγενόπουλος τα όσα αναφέρθηκαν στη χθεσινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών για διαγραφή δανείου ύψους €29 εκατομμυρίων της εταιρείας “Δέλτα” θυγατρικής της MIG.

“Αυτό είναι ένα τερατώδες ψέμα και τους καλώ να δημοσιοποιήσουν τα σχετικά στοιχεία ή να ανακαλέσουν άμεσα και να ζητήσουν συγνώμη αλλά και την παραίτηση

ή/και τη δίωξη των υπευθύνων που τους παραπλάνησαν”, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Βγενόπουλος.

Εκφράζει έκπληξη “που διέρρευσαν στον Τύπο το προσχέδιο και πληροφορίες του πορίσματος, διότι η Επιτροπή Θεσμών είναι μια σοβαρή Επιτροπή απ΄όπου δεν διαρρέει ποτέ τίποτα” και κάνει λόγο για “θεσμικές”, όπως αναφέρει, προσπάθειες να μην καταθέσει στην Επιτροπή.

“Βέβαια αυτό που φοβούνται αυτοί και οι φίλοι τους θα τους συμβεί, διότι πλησιάζει η στιγμή που η κυπριακή κοινή γνώμη θα μάθει όλη την αλήθεια”, προσθέτει.

“Παρότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σοβαροί άνθρωποι λειτουργούν μ΄αυτόν τον τρόπο για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες, δυστυχώς αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα”, υποστηρίζει καταλήγοντας στη δήλωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα