Τραυματισμοί από εκτροχιασμό τρένου στο Σικάγο (Upd)

16:04 24/3/2014 - Πηγή: OnlyCY


Είδηση 18:30
Περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν νωρίς τη Δευτέρα στο Σικάγο, όταν ένα προαστιακό τρένο εκτροχιάσθηκε και κτύπησε σε κυλιόμενη σκάλα, σε σταθμό που βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια των ΗΠΑ.
Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Μεταφορών του Σικάγο δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι κάποιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ο’ Χέρ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι έτυχαν των πρώτων βοηθειών επί τόπου.

Κανένας

τραυματισμός δεν ήταν εξαιρετικά σοβαρός.
«Το τρένο δεν μείωσε ταχύτητα και συνέχισε να κινείται εκεί που έπρεπε να σταματήσει», ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου Λαμπρινή Λουκίδη.

Η Αρχή Μεταφορών ανακοίνωσε ότι το τρένο είχε περίπου 50 επιβαίνοντες.
Η Εθνική Αρχή Ασφάλειας Συγκοινωνιών (CTA) θα διερευνήσει το συμβάν.

«Είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να προβούμε σε υποθέσεις ως προς το τι έγινε εδώ», ανέφερε η κ. Λουκίδη.
Ο σταθμός έχει κλείσει προσωρινά ώσπου να καθαριστεί η σκηνή.
Είδηση 15:51
Τον τρόμο έζησαν 32 άνθρωποι που μετακινούνταν με το τρένο της μπλε γραμμής στο σταθμό O’Hare στο Σικάγο, όταν η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν -ευτυχώς όλοι ελαφρά.

Όταν συρμός έφθανε στο σταθμό στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σικάγο εκτροχιάστηκε, συγκρούστηκε στην πλατφόρμα και παρέσυρε τα πάντα μέχρι και τις κυλιόμενες σκάλες!

«Επικράτησε χάος. Οι άνθρωποι είχαν φρικάρει. Προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε», δήλωσε ένας υπάλληλος στην κάμερα του NBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα