Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας

17:31 19/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπία, παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παροχή βοήθειας σε υπήκοο τρίτης χώρας με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους εξετάζει η αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες ηλικίας 34 και 25 ετών, Αφρικανικής καταγωγής και ένας άνδρας Σουηδικής καταγωγής, 29 ετών, παρουσιάστηκαν στις 5:10 το πρωί για έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο Πάφου με προορισμό τη Ρώμη, όπου παρουσίασαν

σουηδικά διαβατήρια.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως διαφάνηκε, στα διαβατήρια των δύο γυναικών υπήρχαν οι φωτογραφίες άλλων προσώπων, ενώ στο διαβατήριο του 29χρονου η φωτογραφία ήταν του ιδίου.

Ανακρινόμενες οι γυναίκες ανέφεραν ότι κατάγονται από τη Σομαλία, ότι αφίχθησαν μέσω των κατεχομένων στις ελεύθερες περιοχές και στη συνέχεια έδωσαν τα πραγματικά τους στοιχεία.
Ανέφεραν επίσης ότι αφού συναντήθηκαν με τον 29χρονο άνδρα και αφού του έδωσαν από 200 δολάρια η κάθε μία, αυτός τους παρέδωσε εισιτήρια για την Ρώμη, ενώ τα πλαστά διαβατήρια τα κρατούσαν οι ίδιες.

Ο 29χρονος ανακρινόμενος ανέφερε πως δεν γνώριζε τις δύο γυναίκες και ότι για πρώτη φορά τις συνάντησε στον αερολιμένα της Πάφου.
Και τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν, και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα