Τρεις σφαίρες δέχθηκε ο 59χρονος Αιγύπτιος στο Κολόσσι

14:52 16/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τρεις φορές και εξ’ επαφής, φαίνεται να πυροβόλησε ο άγνωστο κουκουλοφόρος, τον 59χρονο Αιγύπτιο, τα ξημερώματα σήμερα. Οι έρευνες της Αστυνομίας για το έγκλημα, εστιάζονται κατά πρώτο λόγο στο κίνητρο της δολοφονίας, ενώ έχει εξασφαλιστεί και μαρτυρία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε νεκροτομή στη σωρό του 59χρονου Αιγύπτιου που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στις 4 και 30 τα ξημερώματα, «το θύμα δέχθηκε στο κεφάλι δυο σφαίρες και μια στον μπροστινό θώρακα. Πρόκειται για τραύματα, τα οποία φαίνεται να είναι από πολύ κοντινή απόσταση», ανέφερε.

Ο 59χρονος Αιγύπτιος ο οποίος διαμένει στο Κολόσσι αναχωρούσε από την οικία του για να μεταβεί στο παζαράκι στη Λεμεσό, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς. Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, «ο 59χρονος εξέρχετο από την οικία του και σε κάποια στιγμή δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αποκλείστηκε η σκηνή και γίνονται έρευνες όσον αφορά την εγκληματική ενέργεια αυτή. Διερευνούμε φόνο εκ προμελέτης και επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα όσον αφορά τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας» είπε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε επίσης ότι «υπάρχει κάποιος μάρτυρας, ο οποίος έδωσε μια συγκεκριμένη μαρτυρία, η οποία στο στάδιο αυτό αξιολογείται και ανάλογα με την εξέλιξη αυτή και την περιγραφή που έχει δώσει θα προχωρήσουν οι έρευνες».

« Ο στόχος είναι να γίνουν αμέσως έρευνες και γι’ αυτό γίνονται οι εξετάσεις αυτή τη στιγμή έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε οποιαδήποτε μαρτυρία αξιολογώντας κάποιες πληροφορίες, με στόχο πάντοτε -σε πρώτο στάδιο- το κίνητρο και στη συνέχεια την εξιχνίαση της υπόθεσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα