Συγκινητικό γράμμα προς τη φίλη της που ‘έφυγε’

12:33 16/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Διαβάστε το συγκινητικό διαδικτυακό γράμμα που πόσταρε στο Facebook η τραγουδίστρια και συνθέτρια Σάννυ Μπαλτζή.

Αφιερωμένο στην αγαπημένη της φίλη που έφυγε για πάντα από τη ζωή για να ταξιδέψει στη γη των Αγγέλων. Θα ανατριχιάσετε γιατί δημιουργεί πολλά συναισθήματα…

“Η αγαπημένη μας φίλη Έμμυ Μακρή κοιμήθηκε ήρεμα και γαλήνια πριν λίγο… η κηδεία της θα γίνει…. Αυτό το sms έστειλα

για σένα στους φίλους μας για να τους ενημερώσω. Πώς σου φαίνεται; Μικρό; Μα και εσύ όμως ήσουν λιγομίλητη. Χαμηλών τόνων. Και δεν ήθελα να το χαλάσω με τίποτε!

Τι να πρωτοπώ για εσένα που τα είχες όλα…

Είχες στυλ. Ήσουν έντιμη, πρόθυμη, συμπονετική, αξιοπρεπής.

Ήσουν επίσης η μνήμη της παρέας. Θυμόσουν τα πάντα με συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Πότε πήγαμε σε ένα μέρος, με ποιους ήμασταν, τι αστείο συνέβη, τι ατάκα είπα, τι φορούσε η Έφη, η Κασσάνδρα, η Μίνα. Από που ήξερα τους άγνωστους ανθρώπους που με χαιρετούσαν εγκάρδια…

Τι θα κάνω χωρίς εσένα τώρα; Θα με φάει το αλτσχάιμερ, δεν θα ξέρω ποιος είναι ποιος, θα τα κάνω μπάχαλο! Παρατηρούσες τα γεγονότα αλλά και τις σκιές στα μάτια μας, την θλίψη.

Πάντα καταλάβαινες τι κρύβουμε, ακριβώς επειδή νοιαζόσουν ειλικρινά. Με σιγουριά μπορώ να το πω. Ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στην ζωή μου, με έκανες, μας έκανες όλους καλύτερους ανθρώπους. Πετούσες κοντά μας πάντα στις δύσκολες στιγμές, στεκόσουν αθόρυβα, διακριτικά, ήσουν πάντα εκεί για να μας στηρίξεις και να μας παρηγορήσεις. Έφυγες νωρίς. Πόσο μίζερη ήταν η ζωή μαζί σου! Δεν σου έδωσε τίποτα από όσα σου άξιζαν! Και ας τα έδινες όλα εσύ. Ωστόσο είμαι σίγουρη πως το σύμπαν έχει σημαντικότερα σχέδια για σένα.

Σου το είχα πει και σένα ότι ήσουν ένας άγγελος. Ακόμη και η καταπληκτική σιλουέτα σου συναινούσε σε αυτό.

Να διαλέξουμε ένα τατουάζ να μου ταιριάζει μου είπες στο νοσοκομείο… να το χτυπήσω όταν βγω από εδώ…

Μια νεράιδα… καλύτερα έναν άγγελο σου είπα!

Ο φίλος μας ο Γιάννης ο Λεουνάκης έκανε πως γελούσε. Σου κρατούσαμε από ένα χέρι και εσύ χαμογελούσες ξαπλωμένη και με έσφιγγες πότε πότε να κρατηθείς.

Και εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να σε τραβήξω και να φύγουμε μακριά. Να πετάξω τον ορό και τον αναπνευστήρα, να σου ρίξω ένα παλτό στην πλάτη να φύγουμε από εκείνο το φρικτό δωμάτιο. Γιατί ήξερα, όλοι ξέραμε και χαμογελούσαμε και κλείναμε τα μάτια και καταπίναμε τα δάκρυα για να μην καταλάβεις.

Λες και εσύ δεν ήξερες…

Το “MY IMMORTAL” είχες αναρτήσει τελευταίο τραγούδι στο profile σου εξυπνούλα μου. Γιατί ήσουν ένας Άγγελος… Έτσι έμεινες εκεί στα σεντόνια. Έπρεπε να πετάξεις σε ανώτερα επίπεδα ύπαρξης, να δραπετεύσεις από τον πόνο και τις μικρότητες του κόσμου αυτού.

Είχες χαρεί τόσο σε εκείνη την συνάντησή μας, κατάφερνες και μιλούσες και γελούσες και όλοι απορούσαν πώς ξαφνικά βρήκες τόση δύναμη. Έτσι έκλεισες τα μάτια, χαμογελώντας…

Εμμάκι μου… ανεμίζεις στο μυαλό μου, μαζί με τα ξανθά σου μακριά μαλλιά με τα μπουκλάκια (και ας τα έχασες και αυτά) όπως σε εκείνο

Keywords
Αναζητήσεις
??? ???? ??, συναισθηματικο γραμμα στην κολλητη σου
Τυχαία Θέματα