Τραυματίστηκε προσπαθώντας να ακινητοποιήσει διαρρήκτη ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας

16:23 18/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στη 1.50 τα ξημερώματα έγινε διάρρηξη στο διαμέρισμα του Βοηθού Αρχηγού Υποστήριξης Λάμπρου Θεμιστοκλέους, ο οποίος την ώρα της διάρρηξης ήταν στο διαμέρισμα του, αντελήφθη τον διαρρήκτη και τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ο δράστης είναι 33χρονος αλλοδαπός, που διαμένει νόμιμα στην Κύπρο και παραδέχθηκε τη διάρρηξη.

Είπε επίσης ότι διέμενε στην ίδια περιοχή που διαμένει και ο κ. Θεμιστοκλέους.

Όπως

διευκρίνισε ο κ. Αγγελίδης, ο 33χρονος εισήλθε στο διαμέρισμα που διαμένει ο κ. Θεμιστοκλέους και έγινε αντιληπτός από τον Βοηθό Αρχηγό και από την κόρη του.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Θεμιστοκλέους προσπάθησε να ακινητοποιήσει το δράστη, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει μια τηλεόραση και ακολούθησε πάλη μεταξύ του διαρρήκτη και του Βοηθού Αρχηγού.

Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από την κόρη του κ. Θεμιστοκλέους, έσπευσε στη σκηνή και εντόπισε τον διαρρήκτη στα σκαλιά της εισόδου της πολυκατοικίας και τον συνέλαβε, ανέφερε ο  κ. Αγγελίδης προσθέτοντας ότι από την πάλη που σημειώθηκε ο κ. Θεμιστοκλέους υπέστη μώλωπες στο πρόσωπο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι ο διαρρήκτης πέταξε στον κ. Θεμιστοκλέους διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν στο σαλόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα