Το KEBE αναδιοργάνωσε τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου – Ισπανίας

12:22 1/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Tο ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Κύπρο, προχώρησε στην αναδιοργάνωση του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ισπανίας στοχεύοντας στην περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των δύο χωρών.

Ανακοίνωση του ΚΕΒΕ αναφέρει πως στα πλαίσια της προσπάθειας του για αναβάθμιση των διμερών σχέσεων της Κύπρου

με άλλες χώρες, το Επιμελητήριο έχει καθιερώσει το θεσμό της δημιουργίας και οργάνωσης διμερών Επιχειρηματικών Συνδέσμων.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ισπανίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Πρόεδρος εξελέγη ο Μάριος Κλείτου.

Ανάμεσα στις προτεραιότητες που έχει θέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι η πλήρης αναδιοργάνωση του Συνδέσμου με την εγγραφή όσο το δυνατό περισσότερων μελών που τους ενδιαφέρει η ισπανική αγορά σε όλους τους τομείς των οικονομικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών προγραμματίζεται σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων καθώς επίσης και ενεργειών με σκοπό την προώθηση συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας μεταξύ της Κύπρου και της Ισπανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα