Θανατηφόρο στη Λεμεσό και σύλληψη οδηγού

16:12 6/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νέο θανατηφόρο σημειώθηκε το πρωί στη Λεμεσό με θύμα τον 51χρονο Απόστολο Μακρή, από την Ελλάδα, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, η μοτοσικλέτα του οποίου παρασύρθηκε από ημιφορτηγό που οδηγούσε 28χρονος, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή και εντοπίστηκε λίγο αργότερα από την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε

πως το θανατηφόρο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αμαθούντας, στην προσπάθεια του 28χρονου να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Ο θάνατος του άτυχου 51χρονος ήταν ακαριαίος.

Η κινητοποίηση της τροχαίας ήταν άμεση και σε λίγο χρονικό διάστημα ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη σκηνή, εντοπίστηκε και συνελήφθηκε.

Από έρευνα που έγινε στο όχημα, συνέχισε ο κ.Κατσουνωτός, εντοπίστηκε ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, ένα δοχείο και ένα καλαμάκι με ίχνη ναρκωτικής ουσίας καθώς και αντικείμενο που εκτιμάται ότι αποτελούν προϊόν κλοπής.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ δείγμα αίματος που λήφθηκε θα σταλεί για να διαπιστωθεί κατά πόσο βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο Μιχάλης Κατσουνωτός είπε πως ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησης του για υποθέσεις που αφορούν την πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, εγκατάλειψη σκηνή δυστυχήματος χωρίς παροχή βοήθειας, οδήγηση οχήματος κατά παράβαση των όρων της άδειας οδηγού του, παράνομη κατοχή φαρμάκων τάξεως Α και Β’ και παράνομη κατοχή περιουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα