Τελικά δεν θα έρθει το ΤΟΜΑ στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε ο Γιοργκαντζίογλου

13:22 21/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δεν θα έρθει το ΤΟΜΑ (τεθωρακισμένο όχημα που χρησιμοποιεί η τουρκική αστυνομία) στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε χθες ο «πρωθυπουργός» Οζκάν Γιοργκαντζίογλου και σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα του τ/κ Τύπου σήμερα η είδηση δημιούργησε ευχαρίστηση σε οργανώσεις και κόμματα που είχαν αντιδράσει έντονα τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο κ. Γιοργκαντζίογλου παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου στα κατεχόμενα για να ανακοινώσει ότι έχει ακυρωθεί ο διαγωνισμός και η έλευση του ΤΟΜΑ, μετά από επαφές που είχε με τις «ομάδες

ασφαλείας» και αφού λήφθηκαν υπόψη οι ευαισθησίες του «λαού».

Ζήτησε να μην διατηρηθεί άλλο το θέμα στην επικαιρότητα, λέγοντας πως ήταν μια δύσκολη περίοδο και ευχαριστώντας όλους τους «θεσμούς» που βοήθησαν. Καιρός, είπε, να ασχοληθούν με τα προβλήματα του κόσμου.

Η Αφρίκα έχει πρωτοσέλιδο το θέμα με τίτλο «Και ακυρώθηκε το ΤΟΜΑ», η προσκείμενη στο ΡΤΚ Γενι Ντουζέν έχει πρώτο θέμα με τίτλο «Δεν έρχεται», η Χαλκίν Σεσί «Δεν έρχεται το ΤΟΜΑ», ενώ η Χαβαντίς σημειώνει πως το θέμα βγήκε από την επικαιρότητα και η Κίπρις ότι ηρέμησε η κοινωνία με την είδηση.

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, του κόμματος Εθνικής Ενότητας, Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν έκανε λόγο σε αντιφατικές δηλώσεις της ίδια της «κυβέρνησης» για το θέμα του ΤΟΜΑ, που προκάλεσαν αυτή τη μεγέθυνση του ζητήματος, σημειώνοντας ότι τέτοιο τεθωρακισμένο όχημα δεν το χρειάζεται η «χώρα».

Οργανώσεις, συντεχνίες και σύνδεσμοι χαιρέτισαν το γεγονός της μη έλευσης του ΤΟΜΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα